height="132" />
İL ÖZEL İDARESİ’NDEN AMATÖR SPORA MALZEME DESTEĞİ

İL ÖZEL İDARESİ’NDEN AMATÖR SPORA MALZEME DESTEĞİ

ABONE OL
Eki 17, 2020 13:34
İL ÖZEL İDARESİ’NDEN AMATÖR SPORA MALZEME DESTEĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Özel İdaresinin geleneksel hale getirdiği amatör spor kulüplerine malzeme yardımı bu yıl da yapıldı. İl Özel İdaresi tarafından sağlanan 1.320.000.00 TL’lik kaynakla amatör spor kulüplerine alınan malzemeler düzenlenen bir programla kulüplere dağıtıldı.

İl Özel İdaresi Spor Kompleksinde gerçekleşen programa Vali Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür, amatör spor kulüp yöneticileri ile sporcular katıldı.

Programda bir konuşma yapan Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür yardımların amatör kulüpler için çok kıymetli olduğunu ifade ederek desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “ Bizler ilimizin her alanda sporunun gelişmesi ve sportif faaliyetlerin artarak devam etmesi noktasında Valilik, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğimiz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, ASKF ve spor taban birliklerimizle birlikte sporun gelişimini canı gönülden istiyor ve hep birlikte mücadele ediyoruz. Bu spor malzemesi dağıtımında emeği ve katkısı olan çok değerli Valimize, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize, İl Genel Meclis Başkanımız ve Üyelerimize, ASKF Başkanımız ve Yönetim Kuruluna şükranlarımı arz ediyorum. Bundan sonraki süreçte de yanınızda olacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ise “Bu malzemeler sayesinde inşallah geleceğin profesyonel sporcuları Elâzığ’ımızdan yetişecekler ve hepimizin de medarı iftiharımız olacaklar. İl Özel İdaresinin her yıl geleneksel olarak yapmış olduğu bu çalışma 2020 yılında da devam ederek alınan malzemeleri çocuklarımızın hizmetine verildi. Helali hoş olsun. İl Özel İdaresinin tüm imkânları Elazığ’da yaşayan vatandaşlar içindir, spor yapan çocuklar içindir. Bundan sonra da devletimizin imkânları ölçüsünde yardımlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza hayırlı olsun, güle güle kullansınlar’’ şeklinde konuştu.

Özel İdare Spor Kompleksinde gerçekleştirilen programda 104 amatör spor kulübüne alınan malzemeler Vali Erkaya Yırık ve katılımcılar tarafından teslim edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.