DOLAR 32,3721 0.16%
EURO 34,9730 -0.29%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN 22761680,27%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek

İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek

ABONE OL
Nis 30, 2021 16:09
İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediyesi; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma mevsimi Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara desteğini sürdürüyor. Elazığ Belediyesi her akşam iftar öncesi binlerce aileye sıcak yemek ulaştırarak onları yalnız bırakmıyor.

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamalarıyla Ramazan ayında da yüzlere tebessüm oluyor. Ramazan ayının ilk gününden itibaren evlerinde yemek yapamayacak durumda olan hasta, yaşlı, engelli ya da kimsesiz vatandaşlara, haftanın 7 günü sıcak yemek ulaştırılıyor.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki tesislerde, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte başlayan mesaide, aşçılar tarafından hijyenik ortamda hazırlanan 3 çeşit sıcak yemek, tatlı ve içeceklerden oluşan menü iftar öncesi preslenerek paketleniyor. Hazırlanan paketler yine Elazığ Belediyesi ekiplerince ihtiyaç sahibi vatandaşların kapılarına kadar teslim ediliyor.

Başkan Şerifoğulları: ‘Hemşehrilerimizin Yanındayız’

Yaşanan pandemi sürecinin tüm olumsuzluklarını birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde aşmak adına her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Yaşanan süreç nedeniyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da aynı sofralarda buluşamasak da gönül birlikteliğimizi en güçlü şekilde yaşıyoruz. Ramazan ayı kardeşlik ve dayanışma ayıdır, berekettir. Bu kutlu zaman diliminin ruhuna uygun olarak hemşehrilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, aşçılarımız tarafından özenle pişirilen yemekler paketlenerek sıcak bir şekilde her akşam iftar öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine ulaştırılarak kapıdan teslim ediliyor. Her alanda yürüttüğümüz sosyal belediyecilik çalışmalarımızla vatandaşlarımızın yanında olmanın huzurunu yaşarken bir kez daha Rabbimden Ramazanın coşkusunu, bereketini hep birlikte paylaşacağımız, gönül birlikteliğimizi yan yana yaşayacağımız güzel günlere ulaşmayı diliyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.