DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.283,010,25
BITCOIN 22887881,74%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HAYVAN HASTANESİ VE BAKIM EVİ’Nİ ZİYARET

HAYVAN HASTANESİ VE BAKIM EVİ’Nİ ZİYARET

ABONE OL
Eki 7, 2020 07:41
HAYVAN HASTANESİ VE BAKIM EVİ’Nİ ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ kapsamında Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakım Evi’ni ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları’na ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Elazığ Belediyesi Gençlik Merkezi Başkanı ve üyeleri de eşlik etti.

“Bölgenin En Büyük Hayvan Hastanesi Elazığ’da”

Barınakta yaşayan hayvanlarla yakinen ilgilenerek şefkat ve merhamet gösteren Başkan Şerifoğulları, doğal hayatın bir parçası olan hayvanların gerekli bakım ve sağlık kontrollerinin düzenli olarak yapılması için ilgililere talimatta bulundu.

Ziyarette yaptığı açıklamada,  ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü münasebetiyle Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesini ziyaret etme fırsatı bulduk. Belediye olarak hayvanları koruma ve can güvenliklerini sağlama adına birçok çalışmamız mevcut. Bizler merhametli bir toplumuz dolayısıyla bu konuda hemşerilerimiz de çok sağduyulu davranıyorlar. Her şeyden önce onlarında doğal hayatın bir parçası olduğunun ve yaşama haklarının var olduğunun bilincindeler. Şehir hayatında hayvanlarımızın yaşam şartlarının ne kadar zor olduğunu en iyi bilenlerdeniz. Yerel yönetimler olarak hayvanlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, yaralı olan hayvanların tedavisini hızlı bir şekilde yapabilme adına kurulmuş bu hastanemiz var ve çok iyi hizmet vermektedir. Temiz bir ortamda Veteriner arkadaşlarımızın öncülüğünde hayvanlarımızın tüm bakımları hastanemizde yapılmaktadır.’

‘Sadece Bugün Değil, Her Gün Hatırlamalıyız’ 

‘Türkiye’de hayvan haklarının korunduğu ve hayvan bakımının en iyi yapıldığı şehirlerin başında Elazığ’ın geldiğini vurgulamak istiyorum. Hayvanların doğal ortamda güvenli bir şekilde yaşayabilmeleri adına bizler ekiplerimizle birlikte çalışıyoruz. Şehrimizde yaşayan tüm canlıların güvenli bir şekilde yaşayabilecekleri bir şehir oluşturma hedefi ile yola çıktık ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı ilerletiyoruz. Ben sadece bugün değil her gün hayvanların hatırlanması ve korunması noktasında insanlığın çaba göstermesi tarafındayım. İnşallah bundan sonraki süreçte de yerel yönetimler olarak bizler tüm canlıların güvenli bir şekilde bu şehirde yaşayabilmelerini sağlamak için çalışacağız.’

“Fethi Sekin ve Cip Mesire Alanlarına Hayvan Barınakları Bıraktık”

Ayrıca, sahipsiz sokak hayvanlarına daha ferah ve konforlu bir yaşam alanı oluşturmak için önceki günlerde olduğu gibi bugün de Veteriner İşleriMüdürlüğü ekiplerimiz Fethi Sekin ve Cip Mesire alanlarındaki uygun alanlara kedi evleri bıraktı. Malum önümüz kış. Ekiplerimiz düzenli olarak bu barınakların temizliğini ve hayvanların mama ihtiyacını giderecekler. Vatandaşlarımızın da duyarlılığını biliyorum. İnanıyorum ki onlarda biten mama kaplarını sürekli dolduracaklardır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.