height="132" />
HANUSOVA  İL ÖZEL İDARE’DE

HANUSOVA İL ÖZEL İDARE’DE

ABONE OL
Eyl 29, 2020 20:39
HANUSOVA  İL ÖZEL İDARE’DE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü, Çek asıllı Alena Hanusova ile anlaşma imzaladı.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü yeni transferini gerçekleştirdi. Kulüp, Çek asıllı 29 yaşında 1.90 cm uzunluğunda forvet oyuncusu Alena Hanusova ile anlaştı.

Hanusova, Lokomotiva Karlovy Vary’de başladığı kariyerinde Brno ve USK Prag gibi takımlarda devam etti. Çekya, milli takım oyuncusu Alena Hanusova’nın aynı zamanda Euroleague deneyimi de bulunuyor.

“HANUSOVA İLE DAHA DA GÜÇLENDİK”

Transfer ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa Alpay şunları kaydetti: “Hanusova’nın takımımız için mücadele edecek olması bizi mutlu ediyor. Hanusova’nın Euroleague deneyiminin olması takım için oldukça önemli. 3 Ekim tarihinde süper lig başlayacak. Hazırlık maçlarımız sürüyor. Kızlarımız, hazırlık maçlarında iyi mücadele ediyor. Hanusova ile takımımız daha da güçlenecek. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.