DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.294,920,78
BITCOIN 22833270,90%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

GÖĞÜS SPONSORU BELLİ OLDU!

GÖĞÜS SPONSORU BELLİ OLDU!

ABONE OL
Eyl 30, 2020 11:10
GÖĞÜS SPONSORU BELLİ OLDU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı’nın göğüs sponsoru Birtep oldu.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı’nın forma göğüs sponsoru Birtep (Birlikte Tasarruf ve Ticaret Platformu) oldu.

2020-2021 sezonunda FİBA Avrupa Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele verecek Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı, transfer sürecini tamamladı. Kulüp, WNBA oyuncuları Nika Baric ve Cennedy Carter transferlerinin ardından takıma son olarak Alena Hanusova’yı dahil etti. Yeni sezonda oldukça iddialı olan İl Özel İdare, 3 Ekim tarihinde Çankaya Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı ile karşılaşacak.

Yönetim, aldığı kararla yeni sezonda da sponsor Birevim ile yola devam dedi. Öte yandan forma göğüs sponsoru ise Birevim iştiraki Birtep oldu. Kulüp Başkanı Mustafa Alpay, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Av. Ahmet Doğuş Cantürk ile birlikte Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’yi, Birevim Genel Müdürü Mahir Orak’ı, Birtep Genel Müdürü Kürşat Köz ile Birevim Genel Müdür Yardımcısı Mücahid Karabalık’ı ziyaret ederek kendilerine oyuncuların imzaladığı formayı hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, takım için başarılar diledi.

“AVRUPA’DA İSMİMİZİN DUYULMASI HEYECAN VERİCİ”

Forma göğüs sponsoru Birtep Genel Müdürü Kürşat Köz ise: “Doğu bölgemizden bir takımımızın bizleri Avrupa’da temsil edecek olması oldukça heyecan verici. Takımımızın forma göğüs sponsoru olmaktan mutluyuz. Kendilerine süper ligde ve Avrupa’da başarılar diliyoruz” diye konuştu.

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK”

Başkan Mustafa Alpay da: “Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü olarak bizlere vermiş̧ oldukları destekten ötürü değerli Birevim ailesine teşekkür ederiz. 2020 – 2021 Sezonu forma göğüs reklam sponsorumuz Birtep oldu. Süper Lig ve Avrupa Kupası yolculuğumuzda yanımızda yer alarak gücümüze güç katan Birtep ailesinin tüm mensuplarına teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.