DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0742 -0.18%
ALTIN 2.281,940,21
BITCOIN 22909191,84%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ERZİNCAN’ın TURİZM DESTİNASYONLARI İŞ ADAMLARI TARAFINDAN MERCEK ALTINDA

ERZİNCAN’ın TURİZM DESTİNASYONLARI İŞ ADAMLARI TARAFINDAN MERCEK ALTINDA

ABONE OL
Nis 14, 2021 12:58
ERZİNCAN’ın TURİZM DESTİNASYONLARI İŞ ADAMLARI TARAFINDAN MERCEK ALTINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Erzincan’a gelen iş adamları Subhi Oğuzoğlu, Mürsel Sürücü, Taner Soysal, Şebnem Çallı ile birlikte Erzincan’ın tarihi ve turistik alanları ile Erzincan Girişimci Kadınlar Üretim ve İşletim Kooperatifi, Kadın Kültür Merkezini ve Erzincan Belediyesi Meslek Edindirme ve Eğitim Kursunu (ERMEK) gezerek, incelemede bulundular.

Erzincan Valisi Mehmet Makas beraberindeki heyet ile birlikte;Erzincan’da ki  ev hanımlarına meslek edindirilmesi, istihdam oluşturması ve ev ekonomisine katkı sağlamalarına imkan tanınması amacıyla faaliyet gösteren Erzincan Girişimci Kadınlar Üretim ve İşletim Kooperatifi, Kadın Kültür Merkezi ile Erzincan Belediyesi Meslek Edindirme ve Eğitim Kursunda (ERMEK) yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldılar.
Ayrıca Erzincan’ın Refahiye, Kemah, İliç ve Kemaliye ilçelerinde de incelemelerde bulunan heyet, Erzincan’ın tarihi, manevi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra ev hanımlarına yönelik iş kollarının da daha da geliştirilebilmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.