DOLAR 32,3878 0.16%
EURO 35,0590 -0.16%
ALTIN 2.324,770,24
BITCOIN 2271728-0,60%
Elazığ
15°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

EMİR MUTLU “SONUNDA”

EMİR MUTLU “SONUNDA”

ABONE OL
Ara 1, 2020 11:30
EMİR MUTLU “SONUNDA”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendi yazıp bestelediği akustik slow şarkılarla profesyonel müzik kariyerine giriş yapan Emir Mutlu “Sonunda” adlı yeni teklisiyle müzik dinleyicilerine tekrar merhaba dedi. Teklide yer alan parçanın söz ve müziği Emir Mutlu’ya  ait. Şarkının mix ve masteringi Osman Özel  tarafından yapıldı.

Müzik hayatına bundan 10 sene önce kendine bir klasik gitar alarak başlayan Mutlu, günümüzde ise kendi yazıp bestelediği akustik slow şarkılarla profesyonel müzik kariyerine devam ediyor. Yaptığı cover şarkılarla müzik dinleyicilerine ulaşan yorumcu , kendi söz ve bestelerinden oluşan eserlerini de gün yüzüne çıkarak Zamane Aşıkları , Yanında Olamayınca Senin , Şu An ve Hangimiz teklilerini müzik severlerin beğenisine sundu.

Yakın zamanda, yazmış olduğu diğer şarkılarla bir albüm projesi olan Emir Mutlu, albümün içinde sürpriz isimlerle düet yapacağının da haberini veriyor.

“Sonunda” Fono Müzik etiketiyle tüm yasal dijital platformlarda….

İŞTE O ŞARKI:

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.