DOLAR 32,3362 0.25%
EURO 35,1641 0.05%
ALTIN 2.304,781,21
BITCOIN 22930322,70%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Elazığ’da Sebze Fidesi Dikimi Başladı

Elazığ’da Sebze Fidesi Dikimi Başladı

ABONE OL
Nis 30, 2021 15:44
Elazığ’da Sebze Fidesi Dikimi Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korana virüs nedeni ile alınan tedbirler kapsamında Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Turan KARAHAN ve teknik personel üreticileri yalnız bırakmayarak, sorunlarını gidermeye devam ediyor…

Bu kapsamda Elazığ ili Merkez Salkaya Köyünde üreticiler ile bir araya gelen KARAHAN; “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın korona virüs salgınından dolayı almış olduğu önlemleri uygulamak ve üretimden asla vazgeçmeyip, yolumuza devam etmek için emektar kardeşlerimiz ile birlikteyiz.

Salkaya Köyü sahip olduğu toprak ve su yapısı ile Doğu Anadolu Bölgesinin sebze ihtiyacını karşılayan önemli merkezlerinden birisi. Dikimi gerçekleşen her türlü sebze, birkaç ay sonra sofralarımızda yer alacak. Tarım çalışanları olarak pandemi dönemde sağlıklı ve güvenilir üretimin devamı için her zamankinden fazla çalışıyoruz. Elazığ “Evinde kalsın”, onlara sağlıklı ve güvenilir gıdayı ulaştırmak için biz çalışmalarımıza devam edelim”şeklinde konuştu.

Üreticiler ise, yapılan ziyaretten ve vermiş oldu destekten ötürü İl Müdürü KARAHAN ve teknik personele teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.