DOLAR 32,3436 0.24%
EURO 35,1046 -0.16%
ALTIN 2.307,391,33
BITCOIN 22910033,30%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

ELAZIĞ VOLEYBOL SPOR KULÜBÜ ELAZIĞ BELEDİYESİ’ne DEVREDİLDİ

ELAZIĞ VOLEYBOL SPOR KULÜBÜ ELAZIĞ BELEDİYESİ’ne DEVREDİLDİ

ABONE OL
Ara 16, 2020 15:55
ELAZIĞ VOLEYBOL SPOR KULÜBÜ ELAZIĞ BELEDİYESİ’ne DEVREDİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde spor faaliyetlerini sürdüren Elazığ Belediyespor Kulübü, bu doğrultuda Elazığ Voleybol Spor Kulübünü bünyesine kattı.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu, hafta sonu sahasında Hakkâri Mehmet Akif Ersoy MTAL’i konuk edecek olan Elazığ Voleybol Spor Kulübü’nün antrenmanını ziyaret ederek teknik ekip ve sporculara başarı dileklerinde bulundular.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla Elazığ’ın sporuna hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti.

Bu doğrultuda Elazığ Belediyespor Kulübü olarak Elazığ Voleybol Spor Kulübünü bünyelerine kattıklarını belirten Bilginoğlu; ‘Sayın Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın Elazığ’ın sporuna yapmış olduğu katkılar tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir. ASKF Başkanlığı yaptığı dönemde tüm spor branşlarına yapmış olduğu katkılarla kendisini ispatlayan ve sporcu bir kişiliğe sahip olan Belediye Başkanımız, Elazığ’ın sporuna her yönüyle hizmet etmek için bizlere talimatlarını iletmiştir. Bizlerde Şahin Başkanımızın talimatları doğrultusunda Elazığ Belediyespor Kulübü olarak faaliyetlerimizi daha aktif hale getirerek spora hizmet etmeye devam ediyoruz.  Bu doğrultuda Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Liginde şehrimizi başarıyla temsil eden Elazığ Voleybol Spor Kulübümüzü Elazığ Belediyespor Kulübü bünyesine kazandırılması konusunda karar aldık. Takımımız ligde şuana kadar 7 karşılaşmanın tamamından galibiyetle ayrılarak namağlup yoluna devam ediyor. Voleybol takımımız inşallah bundan sonraki süreçte daha güçlü altyapısıyla önemli başarılar elde edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle kısıtlı imkanlara rağmen Elazığ Voleybol Spor Kulübümüzün bugünlere gelmesinde emeği geçen yöneticiler, antrenör ve sporcularımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

Elazığ Voleybol Spor Kulübü Antrenörü İbrahim Bişi ve sporcular ise desteklerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Lig 8. Grupta mücadele eden Elazığ Voleybol Spor Kulübü, ligde oynadığı 7 karşılaşmanın tamamından galibiyetle ayrıldı. Bir maçı eksik olan temsilcimiz 20 puanla ligde ikinci sırada yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.