DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0862 -0.02%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN 2272078-0,82%
Elazığ
15°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

ELAZIĞ TSO KARŞILAŞTIRMALI HİZMET İSTATİSTİKLERİ HAZIRLANDI

ELAZIĞ TSO KARŞILAŞTIRMALI HİZMET İSTATİSTİKLERİ HAZIRLANDI

ABONE OL
Nis 2, 2021 21:45
ELAZIĞ TSO KARŞILAŞTIRMALI HİZMET İSTATİSTİKLERİ HAZIRLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2021 yılı birimler bazında hizmet istatistikleri hazırlandı. 2020 yılı Ocak-Şubat döneminde 55 yeni kayıt ve 53 terk işlemi yapılırken, 2021 yılının aynı döneminde 136 yeni kayıt ve 28 terk işleminin olduğu görüldü.

Elazığ TSO Başkanı Arslan, COVİD-19 sürecinin tüm olumsuz etkilerinin devam ettiği ve 2020 yılı Ocak ayında yaşanan büyük deprem felaketine rağmen Elazığ adına toparlanma sürecinin başladığını görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti…

Odamız tüm hizmet birimleri hedef bazlı ve yüksek performansla çalışıyor…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan Odanın 2006 yılında TOBB Akreditasyon sisteminde C sınıfında yer aldığını belirterek, “2018 yılından itibaren Odamızın tüm yönetim ve hizmet süreçlerini yenileyerek hedefler ve ölçülebilir değerlendirmeler yapılabilecek düzeye taşıdık.

Bu çalışmalar sonrasında Akreditasyonda B sınıfına yükselen Odamız için yeni hedefi A sınıfına yükseltme olarak belirledik. Üye memnuniyetini esas alan bu dönemimizde ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınma ve gelişmesini merkeze alarak 7/24 mesai kavramı esası ile çok önemli çalışmalar ve hizmetler gerçekleştirdik. Bu çalışmalar kapsamında birimlerimizin hizmetlerinin ölçülebilmesi için aylık istatistik yayınlanmasını öngörerek bir önceki ay ve yılla kıyaslama imkanı sağlamış olduk. Bu verilere baktığımızda bir çok birimimizin performansını sürekli iyileştirdiğini görmekteyiz.

Ayrıca veriler Odamız iş planı ve faaliyet planının da revize edilmesine ve hedeflerin gerçekleşme oranlarının da takibine vesile olmakta tüm bu süreçler hem üyelerimizin hem de ilimizin bir çok alanda nitelikli hizmet alımına yansımaktadır.

Önceki yıl ile bu yılın ilk iki aylık süreçteki yeni üye kayıtları ile terk işlemlerinde baktığımızda depremin ve COVİD-19’un tüm olumsuzluklarına ve süreçlerin devam etmesine rağmen normalleşme yaşanmaya başlandığını ve terk işlemlerinin azalarak yeni üye girişlerinin ise yüzde yüzün üzerinde arttığını görmekten de büyük bir mutluluk duymaktayız. İnşallah bu sürç yıl sonuna kadar çok daha pozitif yönde ilerleyecektir.

Ben tüm yönetim organlarımıza, profesyonellerimize, üyelerimize ve paydaşlarımıza değerli katkı ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. Odamız web sitesinde de yayınlanmış olan bu istatistik verilerini tüm kamuoyu ve üyelerimizin bilgilerine sunuyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.