DOLAR 32,3665 0.14%
EURO 34,9992 -0.27%
ALTIN 2.324,910,25
BITCOIN 2263885-0,80%
Elazığ

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ELAZIĞ ŞEHİR HASTANESİNDE AYNI ANDA DÖRT HASTAYA ANJİO

ELAZIĞ ŞEHİR HASTANESİNDE AYNI ANDA DÖRT HASTAYA ANJİO

ABONE OL
Mar 1, 2021 12:58
ELAZIĞ ŞEHİR HASTANESİNDE AYNI ANDA DÖRT HASTAYA ANJİO
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi anjio ünitesinde aynı anda dört hastaya anjio uygulaması yapılabiliyor. 

Son teknoloji ürünü cihazlarla donatılı olan anjio ünitesinde 4. cihazı  aynı anda  hizmete başladı. Günlük ortalama 15 anjio işlemi yapılan ünitede tüm cihazların aktif olarak kullanılmaya başlanması ile birlikte günde ortalama 20 hastaya hizmet verilebilecek.

Kalp hastalıklarının tedavisinde oldukça önemli bir yeri olan anjio işleminin zamanında ve etkin olarak yapılması tedavi başarısını artırmaktadır. Bir cihazımızın daha aktif olarak kullanılmaya başlanması bu kapsamda önem arz ediyor. Hastane  kardiyoloji kliniği bünyesinde bulunan anjio ünitesi modern donanımı ve deneyimli klinik ekipleriyle tüm enfeksiyon kontrol önlemleri alınarak hizmet veriyor. Hastanede ayrıca Pandemi sürecinde işlem sayıları azaltılan anjio ünitesinde, işlem sayıları kademeli olarak artırılmaya başlandı. Ünitede pandemi şartları gereği tüm önlemler alınarak hijyenik ortamlarda hizmet veriliyor.

1 tanesi HİBRİT (anjio+ameliyat yapılabilme kapasitesinde) olmak üzere 4 adet Anjiografi salonu olan hastane  anjio ünitesi 24 saat aktif olarak hizmet veriyor. İnvazif işlemler, periferik işlemler, kalp pili, EPS, EVAR gibi girişimsel tüm işlemler deneyimli klinik ekibiyle başarılı bir şekilde uygulanabiliyor. Klinikde ayrıca 12 yataklı operasyon öncesi hazırlık ünitesi de bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.