DOLAR 32,3578 0.11%
EURO 34,9839 -0.29%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22818871,33%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ELAZIĞ HABERKENT YILIN EN TARAFSIZ YEREL GAZETESİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

ELAZIĞ HABERKENT YILIN EN TARAFSIZ YEREL GAZETESİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

ABONE OL
Şub 28, 2021 17:02
ELAZIĞ HABERKENT YILIN EN TARAFSIZ YEREL GAZETESİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da düzenlenen Gelişen Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu. Birçok kategoride 2020 yılının ‘En İyileri’nin belirlendiği törende, ‘Yılın En Tarafsız Yerel Gazetesi’ olarak Haberkent Gazetesi ödüle layık görüldü.

Elazığ’da günlük olarak yayın hayatını sürdüren Haberkent Gazetesi, ‘Yılın En Tarafsız Yerel Gazetesi’ ödülüne layık görüldü. DE-BA Medya tarafından Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Gelişen Türkiye Ödülleri’ törenine Türkiye’nin seçkin iş insanları, siyaset, spor ve sanat camiasının önde gelen isimleri katılım sağladı. Ünlü oyuncu İbrahim Kendirci’nin sunduğu ve Türkiye’nin önde gelen firma ve markalarına ödül verildiği törende, ‘Yılın En Tarafsız Yerel Gazetesi’ ödülü Haberkent’e verildi. Görkemli ödül gecesinde, Haberkent Gazetesi adına ödülü, Haberkent Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Erol aldı.

Haberkent Gazetesi’ne verilen ödül dolayısıyla törende konuşma yapan Metin Erol, şunları kaydetti; “Öncelikle Haberkent Gazetesi’ni, Yılın En Tarafsız Yerel Gazetesi ödülüne layık gördükleri için Gelişen Türkiye Ödülleri organizasyonuna şükranlarımı sunuyorum. Bilindiği üzere Elazığ, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan deprem felaketiyle sarsıldı. Bu süreçte şehrin ciddi anlamda sıkıntıları oluştu. Bu sıkıntıların en doğru şekilde kamuoyuna aktarılması adına elbette yayıncılık anlayışı gereği tarafsız olunması gerekir ancak, bizler tarafsızlık anlayışıyla birlikte haklı ve haksız durumunda da haklıdan yana bir politika yürütmeye çalıştık. Şunu rahatlıkla ifade edebilim ki, Haberkent Gazetesi, haklı ve milletten yana yayın ilkesinden taviz vermeyecektir, bu doğrultuda tüm ekibimiz ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum”

Törende, iş dünyası, sanat, spor, medya, dizi ve film dünyasından birçok isim ödül aldı. ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Dizi Oyuncusu’ ödülü, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolüyle Yeliz Doğramacılar’a; ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Pop Sanatçısı’ ödülü Ece Mumay’a verildi. ‘Sporda Yaşam Boyu Onur Ödülü’, eski futbolcu Tanju Çolak’a; Yılın Meslek Onur Ödülü de Galatasaray’ın eski futbolcusu Ümit Karan’a verildi. ‘Yılın Kadın Sanatçısı’ ödülü Tuğçe Kandemir’e verilirken, ‘Yılın En İyi Fantezi Müzik Sanatçısı’ ödülü de Ferman Toprak’a verildi. Törende aynı zamanda; “Yılın En Başarılı Haber Kanalı”, “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı”, Yılın En Başarılı İş Kadını”, “Yılın En Duyarlı Muhabiri”, “Yılın En Başarılı Ekonomisti”, “Yılın En İyi Fotoğrafçısı”, “Yılın En Başarılı Komedyeni” ve “Yılın En Duyarlı Sanatçısı” gibi kategorilerde sanat, medya ve iş dünyasından birçok isme ödül takdim edildi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.