DOLAR 32,3658 0.14%
EURO 35,0367 -0.17%
ALTIN 2.323,330,20
BITCOIN 22939492,80%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elazığ Belediyesi Yaza Hazırlanıyor

Elazığ Belediyesi Yaza Hazırlanıyor

ABONE OL
Nis 30, 2021 16:03
Elazığ Belediyesi Yaza Hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediyesi, halk sağlığının korunması ve vatandaşların rahat bir yaz sezonu geçirmeleri için sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı şehir genelinde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Toplum sağlığını tehdit altına alan koronavirüsün yayılma riskine karşı dezenfekte çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte uçkunla mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarını da yoğunlaştırdı.

Ekipler, belirlenen program dâhilinde şehir genelinde cadde, sokak, park ve yeşil alanlarda; sinek, sivrisinek, haşere, ağaç ve bitki zararlılarına karşı etkin ilaçlama çalışmaları gerçekleştirerek zararlı canlıların üremesinin önüne geçiyor.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘Halk sağlığı açısından pek çok olumsuzluğa davetiye çıkaran sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı ekiplerimiz tarafından sürdürülen mücadele, belirlenen program çerçevesinde aralıksız olarak devam edecektir.’ denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.