DOLAR 32,3812 0.19%
EURO 35,0375 -0.17%
ALTIN 2.324,250,22
BITCOIN 2272281-0,67%
Elazığ
°

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

DÜN VE BUGÜN ARASINDA KAVGA ÇIKARIRSAK, YARINI KAYBEDERİZ

DÜN VE BUGÜN ARASINDA KAVGA ÇIKARIRSAK, YARINI KAYBEDERİZ

ABONE OL
Nis 2, 2021 14:08
DÜN VE BUGÜN ARASINDA KAVGA ÇIKARIRSAK, YARINI KAYBEDERİZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Google da dolaşırken hiçte hoş olmayan şeyler okudum.

Birileri Osmanlı Türkiyesini, bazıları da Cumhuriyet Türkiyesini taşlıyor.  Dün neyse bugünde aynı.Bir adım önde değiliz.Yazık oluyor bu ülkeye. Akıl, irfan ve vicdan nerede? Günahı ve sevabıyla hem Osmanlıyız hemde Cunhuriyet Türkiyesiyiz demenin ne zararı var,acaba? Dün ile bugün arasında kavga çıkarmanın,yarınımızı kaybetireceğini ne zaman göreceğiz?

Bir kaç bedbaht hiç utanmadan, sıkılmadan Nutuk, Atatürk’ün Söylem ve Demeçlerinde olmayan şeyleri Atatürk’e izafe ederek O’nun yüce dinimizi aşağıladığı ispatlamaya çalışıyorlar. Yazıktır ve günahdır. Bu saldırlar bir kez daha Atatürk’ün İslam hakkında söylediklerini yazmamı ve paylaşmamı elzem kıldı ve sadece bir örnek vereceğim:

” Allah birdir, şanı büyüktür. Allah’ın selameti, sevgisi üzerinize olsun. Peygamber Efendimiz (S:A:V) Allah tarafından insanlara dini gerçekleri duyurmaya memur ve elçi seçilmiştir. Bunun temel  esası hepimizce bilinmektedir ki; Yüce Kur’an’ daki anlamı açık olan ayetlerdir. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir. En mükemmel dindir.”( Söylem ve Demeçler cilt 2sh:93)

İşte o Atatürk, Elmalı Yazır Hocaya kırkbeş bin Kuran tefsirini yazdırarak tüm Türkiye’ye ücretsiz dağıtmıştır. Buharinin hadis kitabından atmış bin ve ikiyüz kırkyedi bin dini eser bastırmıştır.

Saygılarımla…

YAVUZ KUZGUN
Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.