Ana Sayfa Elazığ Haberleri 10 Şubat 2026 112 Görüntüleme

DOST Parti’den Elazığ Hamlesi

İl Başkanlığı görevine Hasan Bilge atandı

DOST Parti, Elazığ’daki teşkilatlanma çalışmalarını güçlendirmek amacıyla önemli bir adım attı. Parti yönetimi tarafından alınan kararla Hasan Bilge, DOST Parti Elazığ İl Başkanlığı görevine getirildi.

Elazığ Koordinatörü Muhammed Kurşun’un teklifi doğrultusunda görevlendirilen Bilge, yetki belgesini Ankara’da DOST Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle teslim aldı. Törende, DOST Parti Genel Başkanı Rıdvan Eşin tarafından rozet takılan Bilge, resmen görevine başladı.

Genel Başkan Eşin, törende yaptığı değerlendirmede Elazığ’ın parti açısından stratejik bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Elazığ’da güçlü bir teşkilat yapısı kurarak, kentin sosyal ve siyasi potansiyeline katkı sunmayı hedefliyoruz. Hasan Bilge’nin bu sürece önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Görevlendirme töreni karşılıklı hediyelerle devam ederken, Hasan Bilge de Genel Başkan Eşin’e Elazığ kültürünü simgeleyen Çayda Çıra amblemli halı ile Elazığspor atkısı takdim etti. Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Yeni İl Başkanı Hasan Bilge’nin önümüzdeki günlerde Elazığ’da saha çalışmalarına başlayarak il ve ilçe teşkilatlarının oluşturulmasına yönelik adımları hızlandırması bekleniyor. Parti kaynakları, Elazığ’da kapsayıcı ve aktif bir teşkilat modelinin hedeflendiğini ifade ediyor.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com