height="132" />
DEDEKTİFLERİN OPERASYONU NEFES KESTİ

DEDEKTİFLERİN OPERASYONU NEFES KESTİ

ABONE OL
Eyl 23, 2020 17:53
DEDEKTİFLERİN OPERASYONU NEFES KESTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ’da Jandarma Dedektifleri ( JASAT), hayvan hırsızlığı yapan 4 şüpheliyi nefes kesen operasyon sonucu gözaltına aldı.

Elazığ Gözebaşı köyünde ikamet eden M.S.K. isimli şahsın ahırında meydana gelen 7 adet Simental cinsi ineğinin çalınması olayı ile ilgili olarak olay İl Jandarma komutanlığına ihbarda bulunulmuştur.
Olayın öğrenilmesi üzerine İl Jandarma komutanlığınca olay yerine Jandarma dedektifleri (JASAT ) ,olay yeri inceleme timi ve yol kontrol noktaları bilgilendirilmiştir.
Jandarma Dedektifleri ( JASAT) tarafından yapılan araştırma sonucunda olayı Urfa Siverek nüfusuna kayıtlı ve halen orada ikamet etmekte olan V.K. (1963 D.lu), M.K. (1986 D.lu), A.G. (1990 D.lu) ile A.G. (1985) (toplam da 4 kişi) isimli şahısların 63 AAV 357 plakalı kamyon ve 63 AAS 505 plakalı otomobil ile gerçekleştirmiş oldukları tespit edilmiştir.
Şüphelilerin yakalanması ve çalınan hayvanların sahinine teslim edilmesi amacıyla JASAT ekipleri Şanlıurfa Siverek ilçesine operasyon düzenleyerek bahse konu şüpheliler ve olayda kullandıkları araçlar yakalanmıştır.
4 şüpheli ve çaldıkları hayvanlar Elazığ iline getirilmiş hayvanlar sahibine teslim edilmiştir.4 şüpheli ise adliyeye sevk edilmiştir. Adliyedeki işlemlerin ardından 4 şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.