height="132" />
CAZİM BULUT GÜVEN TAZELEDİ

CAZİM BULUT GÜVEN TAZELEDİ

ABONE OL
Eyl 28, 2020 17:29
CAZİM BULUT GÜVEN TAZELEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Tek liste ile gidilen genel kurulda Cazim BULUT dördüncü kez başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Olağan Genel Kurulu hafta sonu gerçekleşti. 26 Eylül Cumartesi günü genel kurul gerçekleşirken 27 Eylül Pazar günü ise oy verme işlemi yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurul toplantısı divan kurulunun belirlenmesi, faaliyet raporunun okunması ve ibrası, denetleme kurulu raporunun ibrası, Oda Yönetim Kurulu Adaylarının belirlenmesinin ardından dilek ve temenniler ile sona erdi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda oy verme işlemi 27 Eylül Pazar günü Veteriner Hekimler Odası Hizmet Binası’nda yapıldı. Mevcut Başkan Cazim BULUT dördüncü kez başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

2014 yılından beri 3 kez üst üste yüklendikleri Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin meslektaşlarının teveccühü ile dördüncü kez yürütme vazifesisinin kendilerine tevdi edildiğini belirten Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı CAZİM BULUT; “Şahsıma ve ekibime verdikleri destekten dolayı Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ndeki hocalarıma, kamu kurumlarındaki değerli meslektaşlarıma ve serbest çalışan meslektaşlarıma şükranlarımı sunarım. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de meslektaşlarımızın mesleki haklarının korunması, mesleki refahlarının yükseltilmesi, genelde ülke hayvancığı, özelde Elazığ hayvancılığına kurumsal kimliğimizle daha güçlü bir şekilde katkı sunmayı hedefliyoruz. Yine çok önemsediğimiz gıda güvenliği alanında çalışan meslektaşlarımızın sosyal, ekonomik ve hukuksal haklarının korunması ve gıda güvenliğinin sağlanmasındaki rolümüzü devam ettireceğiz.  İnsan sağlığı, hayvan sağlığı ve çevre sağlığı bütünsel bir yapıdır. Bilindiği gibi yaklaşık 250 zoonoz yani hayvandan insana bulaşabilen hastalık var ve biz veteriner hekimler olarak zoonoz hastalıkların önlenmesi ve gıda güvenliği alanlarındaki çalışmalarımızla insan sağlığını, yine mesleğimizin bir gereği olarak da hayvan sağlığının korunması, hastalıklarla mücadele, teşhis ve tedavilerinin yapılması ve çevre sağlığına olan katkılarımızla bizler aslında birer sağlık çalışanıyız. Ancak ülkemiz şartlarında maalesef sağlık çalışanı olarak kabul edilmiyoruz. Geleceğin Türkiyesi’nde sağlıklı çevre, sağlıklı hayvan, sağlıklı gıda ve sağlıklı insan zincirinin tamamlanabilmesi için ve sürdürülebilir sağlıklı nesiller için veteriner hekimlerin mutlak manada birer sağlık çalışanı yani tek sağlık çatısı altında yer alması bir zarurettir. İnşallah önümüzdeki süreçte meslektaşlarımızın yüksek katılımlı seçimden sonra yeni yönetim kurulumuzla beraber daha yüksek düzeyde hizmet sunmayı hedefliyoruz. Mesleki saygılarımla” şeklinde konuştu.

Bulut’un listesi ise şöyle oluştu;

Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Cazim BULUT,  Mehmet TUNCEL, Erol AYDIN, Murat ATILGAN, Osman Ersin KANMAZ

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; M.Zahit AKALIN, Mustafa SEVİM, Fehmi KAYA, M.Yaşar KARABULUT

Haysiyet Kurulu Asil Üyeler; Prof. Dr. Fikret ESEN, Prof. Dr. Münir AKTAŞ, Prof. Dr. Seyfettin GÜR, Bülent ŞAHİN, İsmail ÖZDEMİR

Haysiyet Kurulu Yedek Üyeler; Kemal ÖNER, Nurettin AYKAÇ

Denetleme Kurulu Asil Üyeler; Osman KAYA, Veysel EYVAZ

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler; Ahmet GÜLMEZ, İbrahim TAY

Üst Kurul Delegeleri Asil Üyeler; Osman KAYA, Nihat ÇİÇEK, Erol AYDIN, Mehmet ERCAN, Kamil ÖZDEMİR, Fethi BAY

Üst Kurul Delegeleri Yedek Üyeler; Veysel UZUN, Ömer GÜNDÜZALP, Oğuz KAYA, Eren ÇANKAYA, Murat GÜLÇEK, Hıdır ALTUNTAŞ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.