height="132" />
BJK BELEDİYESPORLU BESKETBOLCULARA GÖZ DİKTİ

BJK BELEDİYESPORLU BESKETBOLCULARA GÖZ DİKTİ

ABONE OL
Eki 10, 2020 09:56
BJK BELEDİYESPORLU BESKETBOLCULARA GÖZ DİKTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Elazığ Belediyespor Basketbol Kulübü’nün U-18 takımında forma giyen Batuhan Orhan ve Yunus Akgül, Beşiktaş Spor Kulübü Basketbol genç takım seçmelerine katıldı.

Beşiktaş Spor Kulübü’nden aldıkları davet üzerine İstanbul’a giden başarılı sporcular, 3 gün boyunca kulüp antrenörleri tarafından belirlenen program dahilinde antrenmanlara katılarak yeteneklerini sergilediler.

BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen seçmelerin sonucu, daha sonra açıklanacak. Her iki sporcuda beğenilmesi durumunda Beşiktaş U-18 Basketbol takımında forma giyecek.

Beşiktaş gibi büyük bir camiadan aldıkları davet için çok mutlu olduklarını ifade eden sporcular Batuhan Orhan ve Yunus Akgül, kendilerine daima destek olan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere Elazığ Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı Koordinatörü  Taner Şeker ve antrenörlere teşekkür ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.