height="132" />
Biz Bittik Algısının Çukuru

Biz Bittik Algısının Çukuru

ABONE OL
May 13, 2023 11:30
Biz Bittik Algısının Çukuru
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde dolar ve altın piyasalarındaki ani çıkışlar hepimizi derinden üzen, ülke olarak batıyoruz algısının üzerimize bir kara bulut gibi çöktüğü bir durum haline gelmiş durumda. Bu duruma doğrusunu söylemek gerekirse halk olarak bir anlamda yükleyebilmiş değiliz.

Üstelik bu yükselişin getirilip bir papaza dayandırılması da durumu daha başka bir hale getiriyor. Yani bir papazdan dolayı döviz kurları bu kadar yükselebiliyorsa zaten bizim para değerimiz yokmuş anlamına geliyor bu durum. Adamlar istedikleri kurda tutabiliyorlarsa dövizi, demek ki biz zaten onların iplerine bağlıymışız anlamına geliyor. Yani adam isterse döviz 1 TL isterse 10 TL olabiliyormuş meğerse.

Ülke olarak, halk olarak bu duruma elbette ki kızgınız ve de çok öfkeliyiz. Cebimizdeki paranın değer kaybetmesiyle insani olarak, nefsi olarak içimiz içimizi yiyip bitiriyor. Bundan dolayı da belki de sürekli olarak bir umutsuzluk halindeyiz. Hep birilerini suçluyor söyleniyoruz ki haksızda sayılmayız.

Ancak hedefi bugün bir kişi olarak görüp ekonomiyi yönetememe mavalları savuranların, DOLAR ve EURO üzerinden saçma sapan espriler yapanların, doların yükselmesini Ak Parti ve MHP seçmenine bağlayanların, Rahip Brunson’u verelim de şu dolar işini bir halledelim diye konuşanların, aslında olan biten hakkında pek de bir bilgiye sahip olmadıkları da ortada.

Allah aşkına çıkarın artık şu at gözlüklerinizi.

HEDEF TÜRKİYE!

HEDEF BU MİLLET!

HEDEF BU TOPRAKLAR!

Diz çöktürüp boyun eğdiremedikleri ve eğdiremeyecekleri Türkiye hedef.  Bu sadece bu günün meselesi de değil ki. Bin yıllık dert bu.

Bir tane Türkiye var kardeşim.

Topla tüfekle yenemeyeceklerini bildikleri bizleri; morallerimizi bozarak birbirimize düşürüp; “BİZ BİTTİK ALGISININ ÇUKURUNA” düşürmeye çalışıyorlar resmen.

Allah kimseyi ülkesinin bozulan ekonomisine sevinip de ellerini ovuşturacak kadar şerefsiz yapmasın.

Saygılarımla…

Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.