height="132" />
Bir Kedim Bile Yok. Anlıyor musun? Hadi Gülümse…

Bir Kedim Bile Yok. Anlıyor musun? Hadi Gülümse…

ABONE OL
May 13, 2023 11:27
Bir Kedim Bile Yok. Anlıyor musun? Hadi Gülümse…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ve beklenen oldu.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adnan Oktar ve grubuna yönelik dört ilde operasyon başlattı.

Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması veya alıkonulması cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, özel hayatın gizliliğini ihlal, resmi belgede sahtecilik, terörle mücadele kanununa muhalefet, tehdit, cebir, iftira, halkı askerlikten soğutma, hakaret, suç uydurma, yalan tanıklık, nitelikli dolandırıcılık, kaçakçılıkla mücadele kanuna muhalefet, vergi usul kanununa muhalefet, rüşvet, eğitim ve öğretim hakkının engellenmesi, eziyet, kişisel verilerin kaydedilmesi siyasi hakların kullanılmasının engellenmesi, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin engellenmesine dair kanuna muhalefet suçlarına istinaden yapılan operasyon tüm yurtta büyük yankı uyandırdı.

Başlatılan operasyon kapsamında 235 kişi hakkında gözaltı karar verildi. Oktar hakkında yaşları 11 ile 40 arasında değişen 70 kişinin şikâyetçi olduğu söyleniyor.

Konuyla alakalı bir değerlendirme yapacak olursak Adnan Oktar denilen zat-ı muhterem! ’in “En az APO (Abdullah Öcalan) kadar” tehlikeli birisi olduğunu görmememiz için bir engel yok.  Bu tip zararlı kurumlar yüzünden gençlerimiz ülkeye hizmetten uzaklaştırılıp sapıkça işlere yönlendirilmiyor mu zaten?

İstanbul Emniyeti’ni bu özverili operasyondan dolayı tebrik ediyorum. Bugün yapılan çok yerinde ve doğru bir operasyon. Böyle bir örgütün gerçekten var olduğuna halk olarak hepimiz inanıyoruz. Toplumda hem dini hem de insani açıdan çok tehlikeli bir örgütün üzerine gidiliyor olması hepimiz açısından sevindirici bir durum. Türk Halkının da bu operasyona destek vereceğinden hiç şüphemiz yok.

Daha önce de Adnan Oktar ve grubundan kaçan eski kediciklerden Ceylan Özgül isimli genç kızımızın paylaştığı kamuoyu duyurusu ise bu operasyonun ne derece doğru bir karar olduğunu gözler önüne seriyor.

Ceylan Özgül duyurusunda;

“Buradan anne ve babalara sesleniyorum çocuklarınızı bağrınıza basın, yanınızdan, dizinizden ayırmayın, ne derse desinler siz onların çok yakınında, göz mesafesinde durun.

Dışarıda, sizler gibi temiz insanların hayal bile edemeyeceği, içinde her türlü maddi, manevi ve bedeni işkencelerin yaşandığı şeytani oluşumlar mevcut. Çocuklarınızın bu yapıların tuzağına düşmesi kolaylıkla mümkün ancak şantajlar, tehditler ve algı operasyonları nedeni ile çıkmaları çok uzun ve zorlu yıllara mal olabilir.

Allah nasip etti ve ülkemize yararlı işler yaparak hayatımı geçiriyorum. Yıllarca ipotek altına alınarak engellenen pek çok şeyi yapmanın heyecanı ve enerjisi içindeyim. Annemin cenazesine gidememiştim. Allah babamdan razı olsun beni bağrına bastı. Bundan sonraki ömrüm O’nun sağlığı ve mutluluğunu kollayarak geçecek. Herkese ailesinin kıymetini bilmesini ısrarla tekrarlıyorum.

Cumhurbaşkanımız son konuşmalarından birinde “aklınızı kimseye kiraya vermeyin” diye gençlerimizi uyardı, ne yazık ki ben uzun süre bu yanlışa düşenlerden ve aldananlardanım. Güzel yorumlarla bana destek olan herkese teşekkür ederim. Kabustu, bitti gitti. Kabusu gören tüm kardeşlerimin uyanması ve sevdiklerine kavuşabilmesi için dua ediyorum” demişti.

Adnan Oktar Operasyonu kediciklerle de sınırlı kalmayacak. Halının altında bir çok zibil var bizleri bekleyen. Bu işin bir de uluslararası boyutu var. Bu operasyon bütün etki alanlarını içine alacak şekilde genişledikçe genişleyecek ve sonucunda da çok canlar yanacak.  Türkiye’yi “Dingo’nun Ahırı” zannedenler bu defa inşallah ciddi bir bedel ödeyecekler.

Saygılarımla…

Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.