DOLAR 32,3278 0.23%
EURO 35,1117 -0.07%
ALTIN 2.300,051,00
BITCOIN 23121412,54%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

ABONE OL
Şub 26, 2021 01:35
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN REGAİP KANDİLİ MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Aziz hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandil’ini kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İslam âleminin bu geceyi idrakine mazhar olarak geçirmesini dileyen Başkan Şerifoğulları, ifadelerini şu şekilde sürdürdü:

“Kandiller maneviyatımıza ışık tutan, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı güçlendiren müstesna günlerdir. Bizler de rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu gecede, şehit ve gazilerimiz başta olmak üzere birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz için dua edelim. Dünyanın dört bir yanında zulüm gören kardeşlerimiz ve onlar için kahramanca mücadele eden evlatlarımız var. Rabbimden bu mübarek gecenin hayrına hepsini muvaffak kılmasını ve kardeşlik bağlarımızın daha güçlü olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Regaip Kandili’ni bir kez daha kutluyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.