height="132" />
Başkan Şerifoğulları Ulukent’te Yapılan Çalışmaları İnceledi

Başkan Şerifoğulları Ulukent’te Yapılan Çalışmaları İnceledi

ABONE OL
Haz 13, 2021 17:25
Başkan Şerifoğulları Ulukent’te Yapılan Çalışmaları İnceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi’nde gerçekleştirilen belediye çalışmalarını yerinde görmek amacıyla bir dizi inceleme ziyaretinde bulundu.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Şerifoğulları, daha sonra mahalle sakinleri ve esnafla bir araya gelerek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Göreve geldikleri günden itibaren şehri bir bütün olarak ele aldıklarını ve her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirten Başkan Şerifoğulları, özellikle şehrin büyük ve kalabalık mahallelerinden olan Ulukent’e eğitimden spor merkezlerine altyapı ve üstyapı çalışmalarından park ve yeşil alanlara kadar birçok hizmet kazandırdıklarını ifade etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “KONFORLU VE MODERN YOLLAR İNŞA EDİYORUZ”

Tahir Şaşmaz Caddesi üzerinde yapımı devam eden 24 metre genişliğindeki 6 şeritli yolun asfalt serim çalışmalarını inceleyen Başkan Şerifoğulları, yolun son aşamada olduğunu ve kısa süre sonra hizmete sunulacağını kaydetti.

3 gidiş-3 geliş olmak üzere 2000 metre uzunluğundaki yolun bordür serim ve peyzaj çalışmalarına geçildiğini aktaran Başkan Şerifoğulları, “Konforlu ve modern yollar inşa ederek şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.