DOLAR 32,3515 0.3%
EURO 35,1427 -0.05%
ALTIN 2.307,971,35
BITCOIN 22765992,55%
Elazığ
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN ASKON’da

BAŞKAN ASKON’da

ABONE OL
Eyl 24, 2020 18:47
BAŞKAN ASKON’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Elazığ Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Nizamettin Ertan Diler ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Başkan Şerifoğulları şu açıklamalarda bulundu;

“Birlikte yönetim ilkemiz doğrultusunda şehrimizin bütün dinamikleriyle bir araya gelerek Elazığımızınsorunlarını ve vatandaşlarımızın bizden beklentilerini değerlendiriyoruz. Hepimizin ortak gayesi,memleketimizi ekonomide söz sahibi bir kent durumuna getirmektir. Bu kapsamda sürekli sivil toplum kuruluşlarımızla, derneklerimizle, muhtarlarımızla, eğitimcilerimiz veya iş adamlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde ilerletiyoruz. Bugünde ASKON Başkanımız Nizamettin Ertan Diler ve üyelerimizle birlikte şehir ekonomisini canlandırmak, rekabet gücünü ve istihdamı artırmak için daha farklı neler yapabiliriz noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

ASKON Şube Başkanı Nizamettin Ertan Diler ise Başkan Şerifoğulları’nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek şahsı ve üyeleri adına Başkan teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.