DOLAR 32,3317 0.25%
EURO 35,0399 -0.26%
ALTIN 2.279,520,10
BITCOIN 22849361,61%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BAŞKAN ARSLAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN ARSLAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

ABONE OL
Kas 24, 2020 15:36
BAŞKAN ARSLAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “İnsanlara önce okumayı, sonra ilim irfanı ve hayatı öğreten öğretmenlerimiz her türlü takdiri fazlasıyla hak etmektedir” dedi.

Başkan Arslan, iyi yetişmiş, donanımlı öğretmenlerin yetiştireceği genç nesillerin, toplumu medeniyet yarışında ileri götürecek en büyük güç olduğunu söyledi.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan yayınladığı mesajda:

“Topluma şekil veren, yön verenlerin başında öğretmenlerimiz gelir. Çocuklarımızın başarısında, vasıflı bireyler olarak toplumda yer almasında en büyük pay onlarındır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi, toplumun düşmanı olan cehaleti ancak öğretmenler yok eder. Onun için geçmişi öğreten öğretmenlerimiz, geleceğimizin de asıl kurucuları konumundadır.

Öğretmenlerin eserleri, yetişmiş insanlardır. Bu ülkeyi yönetenlerdir, sanatçılardır, bilginlerdir, sporculardır, işadamlarıdır, işçidir, köylüdür, memurdur.

Kısaca, her şeyi şekillendiren temelde öğretmenlerimizin verdiği eğitimdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, eğitim camiamıza şükran ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.