DOLAR 32,3442 0.28%
EURO 35,1431 -0.01%
ALTIN 2.308,681,38
BITCOIN 22894422,99%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN ALPAY’DAN TÜRKOĞLU’NA ZİYARET

BAŞKAN ALPAY’DAN TÜRKOĞLU’NA ZİYARET

ABONE OL
Eyl 8, 2020 01:14
BAŞKAN ALPAY’DAN TÜRKOĞLU’NA ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nu ziyaret etti.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nu ziyaret etti.

Son derece samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Alpay, Türkoğlu’na yeni dönem transferlerle ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

“ELAZIĞ BASKETBOLU İYİ BİR NOKTAYA GELDİ”

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu: “Elazığ’dan başlayarak bölge illerde basketbol kültürünün yayılması oldukça önemli. Biz, basketbolun Elazığ’da oynanmasını ve üst seviyelere çıkmasını kıymetli buluyoruz. Elazığ basketbolu Türkiye’de iyi bir noktaya geldi. Kadın basketbol takımının bu yıl Avrupa’da mücadele vermesi çok önemli. Takıma ve sizlere başarılar diliyorum” dedi.

“TÜRKİYE KUPASI FİNALLERİNİN ELAZIĞ’DA OYNANMASINI İSTİYORUZ”

Başkan Alpay ise: “Başkanımız Sn. Hidayet Türkoğlu, ülkemizin milli gururu, milli efsanesidir. Başkanlığı süresince Türk basketbolunu daha ileri seviyelere getirdi. Kendisine bize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu sene Kadınlar Türkiye Kupası’nın Elazığ’da oynanması noktasında da bize destek vereceğine inanıyorum. Türkiye Kupası Finallerinin Elazığ’da oynanmasını, depremin Elazığ’a vermiş olduğu yararlarının sarılması ve çocukların hayal dünyalarını değiştirmesi açısından oldukça önemli buluyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonrasında Başkan Alpay, Türkoğlu’na isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti.

Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın basketbol Takımı 2020-2021 sezonunda FİBA Avrupa Kadınlar Basketbol Ligi Eurocup’ta mücadele verecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.