DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.309,331,41
BITCOIN 22856412,93%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

ATA’YI ÖZLEM VE MİNNETLE ANIYORUZ…

ATA’YI ÖZLEM VE MİNNETLE ANIYORUZ…

ABONE OL
Kas 10, 2020 13:11
ATA’YI ÖZLEM VE MİNNETLE ANIYORUZ…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajda, Atatürk’ün tarihe damga vuran, örnek bir komutan ve devlet adamı olduğunu vurgulayarak “Eserlerine sonuna kadar sahip çıkacağız, O’nun bize çizdiği aydınlık yol, her daim rehberimiz olacak” ifadelerinde bulundu.

Başkan Arslan mesajında; “Büyük kurtuluş mücadelemizin başlatıcısı ve önderi, modern Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ü, bir 10 Kasım’da daha şükran ve minnetle anıyoruz.

O’nun önderliğindeki aziz milletimiz dünyada emsali olmayan bir başarı öyküsüne imza atmıştır. Atatürk’ün giriştiği derin ve geniş inkılaplar ile milletimizin kendisine olan güveni tüm dünyada hayranlık uyandırmıştır.

Eminim ki; bizim neslimiz ve bizden sonraki nesiller, Atatürk’ün ülkemiz için koyduğu hedeflerden hiçbir zaman kopmayacak ve O’nun aziz hatırasına layık olacaktır.

Elazığ iş dünyası olarak, Atatürk’ün özel sektöre olan güvenini asla boşa çıkarmayacağız. Bağımsızlık savaşımızın ardından en önemli mücadelemizin, uygarlık ve ekonomik gelişim üzerine olduğunu bilerek çalışmaya devam edeceğiz.

Kurtuluş mücadelemizin önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yüksek hatırası önünde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” değerlendirmelerinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.