DOLAR 32,3297 0.24%
EURO 35,0672 -0.18%
ALTIN 2.296,120,83
BITCOIN 22770020,42%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Arslan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Arslan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

ABONE OL
May 15, 2021 05:37
Arslan’dan Ramazan Bayramı Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, yayınladığı Ramazan Bayramı kutlama mesajında, “Son iki Ramazan ayımız ve Ramazan Bayramımızı COVİD-19 sürecinde idrak ediyoruz. Buruk bir şekilde kutlayacağımız Ramazan Bayramında tüm halkımızın gene fedakarlık ederek kapanma kurallarına dikkat etmesini özellikle istirham ediyoruz. İnşallah gönül gönüle nice bayramlarda, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde buluşacağız” dedi.

Tüm halkımızdan fedakarlık bekliyoruz…

Elazığ TSO Başkanı Arslan mesajında; “Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına katkı veren müstesna günlerdir.

Dünyayı etkisi altına alan salgınından dolayı son iki yıl farklı bir Ramazan ayı ve bayram yaşıyoruz. Salgın nedeniyle geleneksel Ramazan iftarlarımızı düzenleyemesek de, kurduğumuz iftar sofralarında buluşamasak da, yan yana olamasak da, gönül gönüle vererek Ramazan Ayı’nın maneviyatını doyasıya yaşadık.

Ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız zor günleri hep birlikte atlattığımız, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük temennimizdir. Yine bir başka burukluğumuz da mübarek Ramazan günlerinde Kudüs’te yaşanan İsrail zulmüdür.

Bu bayramda da yine tüm halkımızdan bir fedakarlık daha bekliyoruz. Bu hastalık temasla bulaşıyor. Bayram hepimizin bayramı ve geleceğimizde eksilmeden daha güzel bayramlar geçirebilmemiz için hep birlikte kurallara uyarak bu sürecin çok hızlı bir şekilde atlatılmasına ve hayatımızın normalleşmesine katkıda bulunalım.

Ben bu vesileyle; tüm halkımızın Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.