DOLAR 32,4414 0.18%
EURO 35,0516 -0.16%
ALTIN 2.322,290,15
BITCOIN 22933532,35%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

ARSLAN: YENİ YILA UMUTLARLA GİRİYORUZ

ARSLAN: YENİ YILA UMUTLARLA GİRİYORUZ

ABONE OL
Oca 1, 2021 13:22
ARSLAN: YENİ YILA UMUTLARLA GİRİYORUZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ iş dünyası olarak 2021 yılından umutlu olduklarını belirterek, yeni yılın felaketlerden uzak, sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni etti.

Yeni Yıla Umutlarla Giriyoruz…

Başkan Arslan mesajında; “24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan Elazığ merkezli 6,8 şiddetindeki büyük depremin acıları ve tüm halkımızın hayatına etki eden yansımaları şüphesiz 2020 yılını tüm hafızalarda unutulmaz kılmıştır. Depremin hemen ardından tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını yaşamımızın her alanını yeniden tanzim etmemize sebep olmuş ve ekonomimize büyük zarar vermiştir.

Yüz yılda bir yaşanabilecek böylesine büyük iki felaketi aynı zaman diliminde yaşadığımız 2020 yılı geride kalmıştır. COVİD-19 salgını nedeniyle iş dünyamızın birçok talep ve beklentisi hususunda önemli tedbirler alınmış ve bunlar alınmaya devam etmektedir. Bununla birlikte gerek aşı çalışmaları gerekse alınan salgın tedbirleri ile daha sağlıklı bir yıl geçirme umutlarımız arıtmıştır.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu zor dönemde iş dünyamızın ve tüm halkımızın sorun ve beklentilerini ilimizdeki tüm Paydaşlarımızın da katılımı ile ilgili makamlara taşıma ve çözüm üretme hususunda çok yoğun bir gayret gösterilmiş ve birçok alanda istenilen başarı sağlanmıştır.

İlimizin kalkınma ve gelişmesi için hazırlamış olduğumuz Stratejik Vizyon Hedeflerimiz bu zor dönemde yavaşlamış olmasına rağmen, kararlı duruşumuzla ilerlemesini devam ettirmektedir. İş dünyamızın ve tüm halkımızın karamsarlığa düşmeden, umut ve moralini yüksek tutmalarını bekliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın, felaketlerden uzak; sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.