DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1283 0.02%
ALTIN 2.325,150,26
BITCOIN 2275147-0,40%
Elazığ
15°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AMELİYATIN VİDEOSUNU ÇEKTİLER. ESGO DEĞERLENDİRMEYE ALDI

AMELİYATIN VİDEOSUNU ÇEKTİLER. ESGO DEĞERLENDİRMEYE ALDI

ABONE OL
Oca 19, 2021 17:34
AMELİYATIN VİDEOSUNU ÇEKTİLER. ESGO DEĞERLENDİRMEYE ALDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde yapılan nüks (tekrarlanmış) rahim kanserinin laparoskopik cerrahi tedavisini içeren video sunumu Avrupa Jinekoloji Ve Onkoloji Derneği’nin (ESGO) eğitim videoları serisine kabul edildi.

Avrupanın en saygın cerrahlarının kanser cerrahisi eğitim videolarını içeren ESGO Cerrahi Video Kütüphanesi Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanları tarafından tüm dünyada yaygın şekilde takip ediliyor. Yoğun başvurular yapılan ESGO Video Kütüphanesi’ne az sayıda ve özellikli videolar girebiliyor.

Hastanede yapılan bu çalışmanın uluslarası arenada bir platformda eğitim videosu olarak kabul edilmesinin onur verici olduğunu belirten Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç.Dr. Doğukan YILDIRIM “ Elazığ’da ve özelinde hastanemizde yaptığımız cerrahi bir operasyonun ESGO Video Kütüphanesi’nde yer almasından dolayı mutluluk duyuyorum. Bir hastamıza yaptığımız operasyonun video sunumunu bilimsel nitelikte hazırlayıp talepte bulunduk. Çalışmamız Avrupa Jinekoloji Ve Onkoloji Derneği (ESGO) tarafından kabul edildi. Tüm dünyada çok sayıda Jinekolojik Onkoloji Uzmanının takip ettiği bir mecrada artık Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemizde yapılan bir ameliyat da yer almış bulunuyor. Bu operasyon videosunun ESGO Video Kütüphanesi’ne kabul edilmesi hastanemizde yapılan jinekolojik kanser ameliyatlarının Avrupa standartlarında olduğunun da bir kanıtıdır. Hastanemize artı bir değer katacağına inandığım bu güzel çalışmada bizlere destek olan Yöneticilerimze, ameliyathane çalışanları ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim.”dedi.

Fiziki şartları ve teknolojik donanımıyla Elazığ depreminden sonra pandemi sürecinde de şehrin yükünün çoğunu kaldıran Şehir Hastanesi bir yandan da bilimsel çalışmalar yaparak bilim dünyasına katkı sunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.