DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1283 0.02%
ALTIN 2.325,150,26
BITCOIN 2275147-0,40%
Elazığ
15°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALPAY VALİ YIRIK İLE BİR ARAYA GELDİ

ALPAY VALİ YIRIK İLE BİR ARAYA GELDİ

ABONE OL
Eyl 9, 2020 23:37
ALPAY VALİ YIRIK İLE BİR ARAYA GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, Elazığ Valisi Erkaya Yırık ile bir araya geldi.

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı ve Birevim Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Av. Ahmet Doğuş Cantürk ile birlikte Elazığ Valisi Erkaya Yırık’ı ziyaret etti.

Vali Yırık’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette Başkan Alpay, çalışmaları ile ilgili Vali Yırık’a bilgiler verdi.

“TAKIMIMIZ AVRUPA’DA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTACAK”

Ziyaret sonrası konuşan Vali Erkaya Yırık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken çalışmalarından ötürü Başkan Alpay’a ve Genel Sekreter Cantürk’e teşekkür etti ve takıma başarılar diledi. Yırık: “ Bu takım Avrupa’da bizim göğsümüzü kabartacak. Takımımıza gerekli desteği vereceğiz.” dedi.

Ayrıca Vali Yırık, desteklerinden ötürü Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye de teşekkür etti.

“ELAZIĞ’IN SESİNİ HER YERDE DUYURACAĞIZ”

Başkan Alpay ise: “Sayın Valimiz Erkaya Yırık’a takımımıza vermiş oldukları büyük destek, ortaya koydukları engin vizyon ve bizleri himaye ederek yol gösterdikleri için teşekkür ederiz. Takımımız, Sayın Valimizin önderliğinde bu sene büyük başarılara imza atacak inşallah. Sayın Valimizin spora olan sevgisi ve ilgisi, Türkiye Kupası finallerinin Elazığ’da oynanması için gerekli girişimleri başlatmamızdan itibaren gerekli tüm desteği vermesi, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile bu konuda yaptığı görüşme ile inanıyoruz ki bu sene Türkiye Kupası finalleri Elazığ’da oynanacak. Türkiye’nin en başarılı takımlarını Elazığ’da izleyeceğiz. Takım olarak idmanlarımıza devam ediyoruz. Aksi bir durum yaşanmaz ise 3 Ekim tarihinde süper lig başlayacak. Kızlarımıza güveniyoruz. Elazığ’ın perileri Elazığ’ın adını her yerde duyuracak. Sayın Valimize takımımıza verdiği büyük destekler ve ortaya koyduğu vizyon için teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.