height="132" />
ALPAY, ANKARA’DAN DESTEK İSTEDİ

ALPAY, ANKARA’DAN DESTEK İSTEDİ

ABONE OL
Eyl 29, 2020 20:57
ALPAY, ANKARA’DAN DESTEK İSTEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, bir dizi temasta bulunmak amacıyla gittiği Ankara’da, spor kulübü için destek istedi.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ve 2020-2021 sezonunda FİBA Avrupa Kadınlar Basketbol Ligi Eurocup’ta mücadele verecek Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, bazı temaslarda bulunmak amacıyla Başkent Ankara’ya gitti.

Alpay, sırasıyla önceki dönem Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcıları Hamza Yerlikaya ve Halis Yunus Ersöz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bilgi Teknolojileri Kurumu Daire Başkanı Abdulkerim Gün ve Maden Tetkik Arama Genel Müdürü Cengiz Erdem’i ziyaret etti. Ziyaretler sonrası kendilerine isimlerinin yazılı olduğu forma hediye etti.

Temaslar sonrası bir basın acıkama Başkan Alpay, siyasi ve bürokratlardan destek talep ettiğini ifade etti.

“MADDİ VE MANEVİ DESTEK TALEP ETTİK”

Alpay: “Çok kıymetli büyüklerimizi, siyasilerimizi ve bürokratlarımızı ziyaret ettik. Spor kulübü olarak kendilerine olarak çalışmalarımızı ve transferlerimizi anlattık. Takımımız için kendilerinden maddi ve manevi destek istedik. İl Özel İdare bünyesinde bulan kulp binasının yeniden inşası için de destek talebinde bulunduk. Elazığ deprem ve salgın sonrası ekonomik olarak büyük zarar gördü ve bu olumsuz havayı biraz olsun ortadan kaldırmak için Türkiye Kupası Finallerinin Elazığ’da oynanmasını istediğimizi kendilerine ilettik. Temaslarımız son derece olumlu geçti. Bizlere gösterdikleri ilgi için kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederim”dedi.

“ELAZIĞ’A YAKIŞAN NETİCELER ALACAĞIZ”

Alpay, 3 Ekim tarihinde süper ligin başlayacağını ve zorlu bir dönemin kendilerini beklediğini belirtti. Alpay: “Bu yıl hem süper ligde hem de Avrupa liginde mücadele vereceğiz. Güçlü bir takım kurduk. Kadın basketbol takımımız şu anda hazırlık maçları yapıyor. Maç sonuçlarından son derece memnunuz. Oyuncularımızın performanslarını bir nebze de olsa test etmiş oluyoruz. Kızlarımızın moralleri son derece iyi. İnşallah bu yıl Elazığ’a yakışan neticeler alacağız” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.