DOLAR 32,3343 0.25%
EURO 35,1415 0.01%
ALTIN
BITCOIN 23000142,83%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ALPAY: “2021’DE DE HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

ALPAY: “2021’DE DE HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

ABONE OL
Oca 1, 2021 12:25
ALPAY: “2021’DE DE HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BEKA Derneği Genel Başkanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, 2021 yılında da hizmetlerinin artarak süreceğini ve gençlere sporu sevdirmeye devam edeceklerini söyledi.

BEKA Derneği Genel Başkanı, Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, yazılı bir basın açıklaması yayımlayarak 2020 yılını değerlendirdi ve 2021 yılı hedefleri ile ilgili bilgiler verdi.

Alpay, 2020 yılında hedeflerinin birçoğuna ulaştıklarını ve gençleri masa tenisi ile buluşturduklarını kaydetti. Alpay: “Yaklaşık 13 ilde 170 adet masa tenisi ve ekipmanı dağıttık. Elazığ’da iki adet bilişim sınıfı, bir kütüphane, bir ana sınıfı, bir montessori eğitim sınıfı kurduk. Elazığ’da “Sevgili Günlüğüm” projesini hayata geçirdik. Bu proje ile çocuklarımıza yazma alışkanlığı kazandırmak ve Türk edebiyatına yeni yıldızlar çıkarmayı amaçlıyoruz. Hatay’ın Payas İlçesi’nde ana sınıfı kurduk. Bunlar bizim için gurur kaynağı olan projeler. Bu tür projeleri devam ettirerek hem Birevim hem de BEKA (Beşeri ve İktisadi Kalkınma) ailesi olarak Türkiye’de gençlerin ve çocukların eğitimine, sporuna ve sosyal hayatlarına katkı sunmayı hedefliyoruz. Bu hizmetlerimiz artarak sürecek. Bir Gelecek’i Türkiye’nin örnek sosyal sorumluluk projesi olarak görüyorum. Tasarrufa dayalı faizsiz finans sağlayan bir firmanın kazancından yaptığı tasarrufları Türkiye’nin gençliğine, sporuna, sanatına, sosyal hayatına ve kültürüne aktarması, borçlanmadan neleri başarabileceğimizin en büyük göstergesidir ”dedi.

“CEZAEVLERİMİZDE MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLEYECEĞİZ”

Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay: “2021 yılında 10 ile daha gitmeyi ve gençlerimizi masa tenisi sporu ile buluşturmayı hedefliyoruz. Ayrıca, Elazığ’da cezaevlerindeki mahkumlara yönelik masa tenisi turnuvası düzenlemeyi amaçlıyoruz. Bu proje, Türkiye’de bir ilk olacak. Turnuva ile ilgili önümüzdeki günlerde Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığında bir protokol imzalanacak. Basketbolu sevdirmek amacıyla, pandemi sonrasında Elazığ’ın ilçelerinden ve doğu illerimizden getireceğimiz gençlere Birevim İl Özel İdare Takımımızın maçlarını seyrettirmek istiyoruz. Yine Birevim’in sponsorluğunda basketbol takımımızın alt yapı çalışmalarına başladık. 2021 yılında BEKA Derneği olarak Birevim’in katkılarıyla hız kesmeden çalışmalarımıza devam ederek hedeflediğimiz 81 ile hizmet götürme hedefimize olan inancım sonsuzdur. Bu kapsamda bizlere çok büyük destekler veren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Çiftçi’ye, Birevim Genel Müdürü Mahir Orak’a, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Fatih Karaca’ya, TMTF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün’e ve bizleri en güzel şekilde karşılayarak programların yapılmasına yardımcı olan valilerimize teşekkür ederim”diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.