DOLAR 32,3326 0.25%
EURO 35,0475 -0.23%
ALTIN 2.282,820,25
BITCOIN 22834881,06%
Elazığ
°

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AKSOY: ÖNÜNE GELEN EMEKLİYE YÜKLENİYOR

AKSOY: ÖNÜNE GELEN EMEKLİYE YÜKLENİYOR

ABONE OL
Kas 11, 2020 21:56
AKSOY: ÖNÜNE GELEN EMEKLİYE YÜKLENİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekli Öğretmen, Siyasetci ve sendikacı Talat Aksoy; Kovid-19 tedbirleri kapsamında, 65 yaş ve üstündekilerin 10.00-16.00 saatleri arası hariç sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilmesini” önüne gelen emekliye yükleniyor” diyerek eleştirdi.

Haber merkezimize gelerek açıklamalarda bulunan Aksoy; “Önüne gelen emekliye yükleniyor. Emeklilerden çözüm geliyormuş gibi hemen palanın önüne koşuyorlar. Teknik çözüm üretip gerekli planlamaları yapacaklarına  sürekli emeklilerin ve okul çağındaki çocukların üzerinde duruyorlar. Kovid-19 tedbirleri açısından bu bir teknik çözüm müdür?” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında; Devletin izleyip izlettirmesi gerektiğinin altını çizen Aksoy; “Bu konuda devletin izlediği ve izlettiği bir yol veya bir plan ve proje mevcut mudur? Değildir. Sadece öğrencileri ve yaş altmışın üzerindeki şahısları suçluyorlar ve hemen bunları cezalandırmaya kalkışıyorlar. Altmış yaş ve üzeri emekliler bu kadar cezalandırmalarına rağmen devlet olarak bir çözüm bulabildiler mi? Hayır. Çünkü devlet izlettirmekten izler hale gelmesini kendi akıllarının ucundan bile geçirmediler. Kendi akıllarının ucundan geçirselerdi mutlaka iyi bir plan ve proje çerçevesinde iyi bir çözüm de bulabilirlerdi” diye konuştu.

Aksoy son olarak; “Lütfen emeklileri serbest bırakın. Her ne olursa emeklilerde hata aramayınız. Bu gidişat devlet memurlarının ehil olmadığını gösterir! Bu da memurun bilmeyerek devlette tamir edilemeyecek  bazı olguları çıkarabilir. Artık titreyerek kendi kendinize geliniz. Emeklilerimizi rahat bırakınız ki hayırlı dualara mahsar kalasınız. Saat onda evden çıkın saat on altıdan önce eve dönün şeklindeki safsata hareketlerden vazgeçerek verdiğiniz emirleri geri çekiniz. Emeklilerin hakkını gasp etmeyiniz” ifadelerinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.