height="132" />
AKKAYA: “HER MAÇI KAZANACAK GÜCÜMÜZ VAR”

AKKAYA: “HER MAÇI KAZANACAK GÜCÜMÜZ VAR”

ABONE OL
Şub 27, 2021 11:57
AKKAYA: “HER MAÇI KAZANACAK GÜCÜMÜZ VAR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Aziz Akkaya, Nesibe Aydın galibiyetinin seri maçları devam ettirebilmek açısından oldukça önemli olduğunu söyledi.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Elazığ’da karşılaştığı Nesibe Aydın SK’yı 69-64 mağlup etti. Maç sonrası yazılı bir değerlendirme yapan Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Aziz Akkaya, takımın bundan sonraki süreçte yenilmeyeceğine inandığını ifade etti.

“ENERJİMİZ ÇOK YÜKSEK”

Akkaya: “İlk yarıda farkı kaybettiğimiz Nesibe Aydın maçına ikinci yarıda daha farklı hazırlandık. Buradaki maçı takımımız daha iyi oynadı. Kelsey Mitchell’ın eksikliği fark edilmesine rağmen öbür oyuncular bu açığı kapattı. Bütün oyuncular, maça katkı sağladı. Takımımızda inanılmaz bir enerji var. Bu enerji bize galibiyeti getiriyor. Takımımızı tebrik ediyorum. Çok önemli bir maç aldı. Nesibe Aydın, ligde üçüncü sırada. Bence Nesibe Aydın, bu sezonun en flaş takımıydı. Onları Elazığ’da yenebilmek bizim için büyük bir başarı.”dedi.

“LİGİ EN İYİ YERDE KAPATMALIYIZ”

Akkaya: “17 Şubat Çarşamba günü Fenerbahçe, 21 Şubat Pazar günü ise Orman Spor ile maçımız var. Bu maçlar bizim çok önemli. Seriyi bozmamak ve sağlıklı kalabilmek önemli. Sağlıklı ve tam kadro kalırsak yenemeyeceğimiz takım olamaz. Ama; haftada üç maç oynamak oldukça yorucu olacak. Mümkün olduğu kadar oynamayan oyunculara şans vermemiz ve rotasyonu iyi kullanmamız gerekecek. Takımımızın bundan sonra yenilmeyeceğine inanıyorum. Her maçı kazanacak gücümüz var. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Şu anda bulunduğumuz yer takımımızın hak ettiği yer değil. Sene başından itibaren yaşadığımız aksilikler takımımızı geride bıraktı. Zaman içinde toparlayarak oynadığımız oyun bizleri buralara getirdi. Bundan sonra üstüne koyarak ilerlemek istiyoruz. Önümüzde iki ay var. Bu iki ayı mümkün olduğu kadar fazla galibiyetle ve en iyi yerde kapatmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.