DOLAR 32,3447 0.28%
EURO 35,1361 -0.04%
ALTIN 2.309,651,42
BITCOIN 22915673,34%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK PARTİDEN AFET BÖLGESİ İÇİN SEFERBERLİK

AK PARTİDEN AFET BÖLGESİ İÇİN SEFERBERLİK

ABONE OL
Eki 31, 2020 11:07
AK PARTİDEN AFET BÖLGESİ İÇİN SEFERBERLİK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin Yerel Yönetimler Başkanlığının İzmir’de yaşanan depremin ardından seferberlik ilan ettiğini bildirdi.

Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, İzmir’deki depreme ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Özhaseki, Yerel Yönetimler Başkanlığının İzmir’de yaşanan depremin ardından seferberlik ilan ettiğini bildirdi.

Özhaseki, merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesi açıkları olan depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

Devletin ilgili kurumlarıyla, tüm imkan ve birikimleriyle afetin hemen ardından ivedi şekilde bölgeye intikal ettiğini, arama-kurtarma çalışmalarına başlandığını dile getiren  Özhaseki, enkaz altındaki vatandaşlara ulaşılmaya devam edildiğini belirtti.

Devletin ilgili birimlerinin var gücüyle çalıştığına işaret eden Özhaseki, “Biz de AK Parti Yerel Yönetimler olarak afet bölgesindeki olası ihtiyaçlar için seferberlik ilan ettik. İzmir’in yakın çevresindeki belediyelerimiz bölgeye ulaşmıştır ve çalışmalara doğrudan destek olmaktadır.” bilgisini paylaştı.

Özhaseki, afet bölgesinde bulunan kurum ve belediyelerle iletişim halinde olduklarını bildirerek şunları kaydetti:

“Olası bir ihtiyaç halinde 796 AK belediyemiz tümüyle arama-kurtarma ekipleri, yaşamsal malzemeler ile teknik donanım ürünlerini ivedi bir şekilde bölgeye intikal ettirecek ve vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılayacaktır. Umudumuz ve dualarımız İzmir’deki kardeşlerimiz için. Bir kez daha İzmir’e ve depremden etkilenen şehirlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabb’im tekrarından korusun.”

KAYNAK: AK Parti Genel Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.