DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0742 -0.18%
ALTIN 2.281,940,21
BITCOIN 22909191,84%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AĞAR TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINDA HER YERDE

AĞAR TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINDA HER YERDE

ABONE OL
Kas 9, 2020 17:44
AĞAR TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINDA HER YERDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar yurdun dört bir yanında gerçekleştirilen teşkilat çalışmalarında görev alıyor.

Çalışmalarını sadece seçim bölgesi olan Elazığ ile kısıtlamayan Ağar, hem genel merkez tarafından verilen Ege Bölgesi Koordinatörlüğü görevi gereğince Ege Bölgesindeki İlleri geziyor hem de yurdun dört bir yanında gerçekleştirilen il kongreleri çalışmalarına eşlik ediyor.

Milletvekili Ağar 7 Kasım’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresine katılarak kongre öncesi yapılan çalışmaları inceledi. Kongreyi de yakından takip eden Milletvekili Ağar gerçekleştirilen kongre sonrası, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın teşrifleriyle gerçekleştirdik. Bugüne kadar görev yapan İl Başkanımız Ömer Oruç Bilal Debgici’ye teşekkür ediyor, göreve yeni seçilen İl Başkanımız Fırat Görgel ve Yönetim Kurulu Üyelerimize başarılar diliyorum.” Dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar son olarak partisinin Kocaeli 7. Olağan Kongresine katıldı.

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile birlikte kongreye katılan Milletvekili Ağar, kongre öncesi Genel Başkan Yardımcısı Kandemir ile hazırlanan alanda yapılan çalışmaları inceledi.

Alandaki hazırlıkları yerinde takip eden Milletvekili Ağar, Kocaeli hazır, teşkilatımız heyecanla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bekliyor. Dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı kongreyi takip eden Ağar kongre sonrası yaptığı açıklamada, “Kocaeli 7. Olağan İl Kongremizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın teşrifleri ile gerçekleştirdik. İl Başkanımız Mehmet Ellibeş ve Yönetim Kurulu Üyelerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Partimiz, teşkilatlarımız ve Kocaeli için hayırlı olsun.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.