DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0742 -0.18%
ALTIN 2.281,940,21
BITCOIN 22909191,84%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AĞAR: “KAMUOYU EKSİK BİLGİLER İLE YÖNLENDİRİLDİ”

AĞAR: “KAMUOYU EKSİK BİLGİLER İLE YÖNLENDİRİLDİ”

ABONE OL
Eyl 20, 2020 11:43
AĞAR: “KAMUOYU EKSİK BİLGİLER İLE YÖNLENDİRİLDİ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile Elazığ’ın 6. Bölge teşviklerinden yararlanmaya devam edeceğini açıkladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Ağar, 2012 yılında yayınlanan devlet yardımları ile Elazığ’a dördüncü kademe teşviklerin uygulandığı iller arasında yer verilmişti. Şubat 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan “Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar” yürürlüğe konularak Elazığ’ın da içinde bulunduğu Cazibe Merkezi İller için OSB’lerde yapılacak belirli sektörlerdeki yatırımların 6. Bölge desteklerinden faydalanmasına olanak sağlanmıştır. 6. Bölge desteklerinden faydalanmaya başlamamız birçok sektörde ilimizi ön plana çıkardı. Teşvikler ile ilimizde iş kapasiteleri büyüdü istihdama büyük katkılar sağlandı. Tüm bu gelişmelerin yaşanmasının akabinde Organize Sanayi bölgesinde desteklerden faydalanan sektörlerin ayrımsız desteklenmesini sağlandı. Dedi.

“KAMUOYU EKSİK BİLGİLER İLE YÖNLENDİRİLDİ”

Milletvekili Ağar açıklamasının devamında, derin acılar ile geçirdiğimiz 2020 yılının bitmesine aylar kala Elazığ’ın 6. Bölge desteklerinden çıkarılacağı haberi, Elazığ kamuoyunda eksik bilgiler ile paylaşıldı. Bilgilerdeki eksiklikler deprem ve pandemi sürecinde psikolojik olarak yıpranan Elazığlı vatandaşlarımızın tepkisini çekti.

Elazığ Milletvekili olarak vatandaşlarımızın iyi dileklerinde yanlarında olduğumuz gibi tepkilerinde de yanlarında olduk ve Elazığ’ımız için her şeyin en iyisi yapmak için tüm gücümüzle gece gündüz demenden çalıştık.

Çalışmalarımız sonucunda Elazığlı vatandaşlarımızın taleplerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ilettik. Cumhurbaşkanımız ile görüşmelerimiz sonucunda Elazığ’ımızın 6. Bölge teşviklerinden yararlanacağı müjdesini Elazığlı hemşerilerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İfadelerini kullandı.

“El ELE VERİP ŞEHRİMİZ ESKİ GÜNLERİNE TAŞIYACAĞIZ”

Milletvekili Ağar, Elazığ’ımızın 24 Ocak’ta yaşadığımız depremde ilk anda vatandaşlarımızın yanında olarak günlerce acılarını nasıl paylaştıysak deprem sonrası da yapılan her çalışmada vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda kararlar ve adımlar atılması için paydaş olduğumuz bakanlıklarımız ile temaslarımız devam ediyor. Elazığlı hemşerilerimiz müsterih olsunlar, ilin Milletvekili olarak şehrimizi bu zorlu süreçten çıkarıp eski parlak günlerine kavuşturmak için el ele verip Elazığ’ımıza hep beraber sahip olacağız. Devlet büyüklerimiz ile birlikte bizler her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Bundan şüpheleri olmasın. Dedi.

Ağar ilin diğer AK Parti Milletvekillerine de teşekkür ederek; Başta teşvik konusu olmak üzere Elazığ’ın her türlü probleminin çözülmesinde beraber mesai harcadığımız diğer milletvekillerimiz Sayın Metin Bulut, Zülfü Demirbağ ve Sermin Balık hanımefendiye teşekkür ediyorum dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.