Ana Sayfa Elazığ, Yerel 1 Haziran 2024 226 Görüntüleme

Vekil Erol Keleş Yeni Bir TOKİ müjdesi verdi..

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Zafran bölgesinde AFAD’dan hak sahibi olan vatandaşlar için TOKİ tarafından yeni bir konut alanı oluşturulması amacıyla gerekli adımların atıldığını duyurdu.

Keleş, Zafran Mahallesi’nde iki etaptan oluşan toplamda 809 konut yapılacağını belirtti. İlk etapta 448, ikinci etapta ise 361 konut inşa edilecek. Bu konutların inşaat, altyapı ve çevre düzenlemesi işlerinin ihaleleri TOKİ aracılığıyla gerçekleştirildi ve yer teslimi süreci devam ediyor.

Depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak ve yaşam kalitesini artırmak için çalıştıklarını ifade eden Keleş, “Yapılacak yeni konutlarımızın hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Ayrıca, “Var gücümüzle, el ele vererek daha güzel ve daha yaşanabilir bir Elazığ için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 
Tema Tasarım | Osgaka.com