Elazığ’da Belde ve İlçe belediye başkanları değişiyor mu?

2024 Yerel seçimlerine 6 aylık bir zaman dilimi kaldı peki mevcut belediyelerin başkanları devam edecek mi? yoksa değişim rüzgarı mı başlayacak?
Elazığ’da gerek mevcut gerek yeni adayların akıbeti ne olacak denilirken , yeni adayların kim olacağı merakla bekleniyor. Ak partide değişim rüzgârlarının yaşanacağı kulislerde konuşuladursun belediyede mevcut başkan ile mi devam edilecek yoksa yeni değişim mi gelecek? soruları akılları kurcalaştırıyor.
AK partide Ramazan Gürgöze ismi merkez belediye başkanı olacağı gözü ile bakılırken, Gürgözenin aday adayı olacağı ve ak partinin kesin adayı olacağı durumu ise belirsizliği taşıyor. Merkez belediyede durum bu gelelim ilçe ve beldelere
Kovancılar ‘da mevcut belediye başkanı aday adayı olacak . Şuan da 18 kişinin de aday adaylık için başvuruda bulunacağı gelen bilgiler arasında .
Karakoçan-Palu ve diğer ilçelerde ‘de aday adaylıkları ve mevcut adayların aday adayı olup olmayacağı sessizliğini koruyor.
Kırsal dediğimiz beldeler de ise mevcut belediye başkanlarının bir dahaki seçimde aday adayı olup olmayacağı söz konusu. Bir kaç belde devam kararı alırken bir kaç beldenin ‘de yeni adaylar ile devam edebileceği gelen bilgiler arasında .
Elazığ Sürmanşet haber sitesi ve gazetesi olarak bu seçimlerin de genel seçimler gibi renkli ve heyecanlı geçeceğinden eminiz.
Yenilikler yaşanabilir ama yaşanacak olan yenilikler pişmanlık getirmez umarız.
Haber: Serkan ŞENKAL (ÖZEL HABER)