DOLAR 32,3473 0.29%
EURO 35,1240 -0.03%
ALTIN 2.309,821,44
BITCOIN 22898213,11%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Kayabaş Tekradan Başkan Seçildi

ABONE OL
May 26, 2023 13:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm Emekliler Derneği Elazığ Şubesinin 8. olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda Mehmet Kayabaş tekrardan başkan seçildi.Tüm Emekliler Derneği Elazığ Şubesinin olağan genel kurulu yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan 8. olağan genel kurula üyelerin yanı sıra Tüm Emekliler Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da katılım sağladı. Tek liste ile gidilen olağan genel kurulda Mehmet Kayabaş güven tazeledi.

ÇALIŞKAN: SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLERİNE DE GÖSTERGE VE KATSAYI SİSTEMİ DERECESİ GETİRİLSİN

Emeklilerin sıkıntılarını paylaşan Tüm Emekliler Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, “Emeklilik yaşa değil, bir fiil hizmete değerlendirilsin. SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine de gösterge ve katsayı sistemi derecesi getirilsin. Daha önce emeklilerimizde SSK’da da gösterge veya katsayı sistemi vardı. Biz hangi dereceden, nereden emekli olduğumuzu biliyorduk. Emeklilere uygulana sağlıktaki katkı paylarının kaldırılması, özel hastanelerin yüzde 200’lük farkının makul bir seviyeye çekilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

EROL: EMEKLİLERİMİZİN SOSYAL HAKLARININ VE MAAŞLARININ DÜZENLENMESİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ İŞLER YAPACAĞIZ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Baktığınız zaman gerçekten ağır koşullar altında emeklilerimizin yaşam mücadelesi zor. Allah hepimizin yardımcısı olsu. 28 Mayıs’ta da bir seçim var. Doğal olarak her partinin ittifakı, cumhurbaşkanı adayının kendine göre iddiaları var, vaatleri var. İnşallah biz iktidar olursak emeklilerimizin sosyal haklarının ve maaşlarının düzenlenmesiyle ilgili önemli işler yapacağız, önemli katkılar sunacağız” şeklinde konuştu.

KAYABAŞ: TÜM KAMUOYUNUN, EMEKLİLERİMİZİN YANINDAYIM

Tüm Emekliler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Kayabaş, “Emekli kardeşlerimizin herhangi bir resmi kurum kuruluşlarda veya başka bir ilde işi, problemi varsa bize geldikleri zaman elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olacağız. Derneğimiz aktif durumda devam etmektedir. 3 yıl önce Ankara genel merkez genel başkan yardımcılığına seçildim. Bu yıl girmedim, buradayım. Deprem, virüs derken ilimizde büyük sıkıntılar oldu. Şu anda da ilimizdeyiz. Tüm kamuoyunun, emeklilerimizin yanındayım, yanınızdayız… Kapımız her zaman açıktır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.