DOLAR 32,3820 0.15%
EURO 35,0932 -0.08%
ALTIN 2.323,940,21
BITCOIN 2266965-0,29%
Elazığ
15°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Özcan’dan Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Tempo

Özcan’dan Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Tempo

ABONE OL
May 24, 2023 12:32
Özcan’dan Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Tempo
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan,   CHP Genel Merkezi tarafından  Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi kapsamında  Elazığ’da görevlendirildi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında CHP Genel Merkezi tarafından Elazığ’da görevlendirilen CHP 26. Dönem İstanbul  Milletvekili Ali Özcan seçim çalışmalarına start verdi. Yoğun bir tempoda  çalışmalarını sürdüren Özcan   Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacağını kaydetti.

“Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı  Olacak”

Eşine az rastlanır bir tempoda çalışmalarını sürdüren CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan,  seçim çalışmaları kapsamında;  Kapalı Çarşı,  Saray Cami Meydanı ve  çevresindeki esnafları ziyaret etti. Özcan gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun bir ilgi ile karşılandı.    Ziyaretler sırasında vatandaşlar ile de bir araya gelen Özcan,   Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istedi.

Gerçekleştirdiği çalışmalar ile  ilgili değerlendirmelerde bulunan Özcan; “ Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi dolayısıyla çok teşekkür ediyorum.  Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımız   yaşamış oldukları  ekonomik ve sosyal sorunları çözecek tek ismin cumhurbaşkanı adayımız  sayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu ifade ettiler. Vatandaşlarımızın vereceği destekle genel başkanımız cumhurbaşkanı olacaktır. Ülkemiz  genel başkanımızın cumhurbaşkanlığında rahat bir nefes alacak. ” dedi.

Elazığ’da ki programlarına hız kesmeden devam edeceğini de aktaran Özcan, vatandaşlara sandığa gitmeleri yönünde çağrıda bulundu

28 Mayıs’da gerçekleşecek seçimin çok önemli bir referandum olduğunu da vurgulayan Özcan; “28 Mayıs sıradan bir seçim değildir. 28 Mayıs bir refarendumdur. Bu seçimde vatandaşlarımız bir tarafta hak, hukuk,adalet diyen liyakati tek geçerli ölçüt kabul edenler ile ülkeyi karanlığa götürecek olan tek adam rejimi arasında tercihte bulunacaktır” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.