height="132" />
Demirbağ, Elazığ’daki temaslarına devam ediyor.

Demirbağ, Elazığ’daki temaslarına devam ediyor.

ABONE OL
May 20, 2023 13:09
Demirbağ, Elazığ’daki temaslarına devam ediyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEMİRBAĞ; “28 MAYIS’TA ÜLKEMİZ İÇİN KADER SEÇİMİ YAŞAYACAĞIZ”

22. 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarına devam ediyor.
28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi için Elazığlılarla bir araya gelip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileten Demirbağ, Sürsürü Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.
Sürsürülülerin yoğun ilgisiyle karşılanan Demirbağ, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verilen desteklerden dolayı tek tek vatandaşlara teşekkür etti.
22. 24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ardından Vali Enis Yeter Parkı’ndaki vatandaşlar ve taksici esnafıyla bir araya geldi. Burada da yoğun ilgi gören Demirbağ, 28 Mayıs seçimlerinin önemine değindi.
“14 MAYIS SEÇİMLERİNDE CUMHURBAŞKANIMIZA VERDİKLERİ DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Zülfü Demirbağ; “Bugünkü ziyaretlerimiz kapsamında Sürsürü Mahallemizde ve Vali Enis Yeter Parkı’nda hemşehrilerimiz, esnafımız ve taksici esnaflarımızla bir araya gelerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza verdikleri destekten dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 28 Mayıs’ta Ülkemiz için kader seçimi yaşayacağız. PKK, FETÖ’nün açıklamalarıyla birlikte pervasızca desteklediği bu zihniyete Ülkemizi teslim etmemek için bizler de üzerimize düşeni yapıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi seçim gününe kadar da inşallah üzerimize düşeni yapacağız. İnşallah tereddüt etmeden ve gevşemeden çalışmak ve gayret etmek lazım ki Cumhurbaşkanımızı olanca gücüyle dünyaya karşı Ülkemizin başında yoluna devam ettirelim.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.