DOLAR 32,3497 0.29%
EURO 35,1446 0%
ALTIN 2.306,491,29
BITCOIN 22854122,57%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Akşener: “Rezilliğin dibine girilmiş bir seçimle hayatımla ilk defa karşılaştım”

Akşener: “Rezilliğin dibine girilmiş bir seçimle hayatımla ilk defa karşılaştım”

ABONE OL
May 15, 2023 15:58
Akşener: “Rezilliğin dibine girilmiş bir seçimle hayatımla ilk defa karşılaştım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Şişli’deki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış töreninde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
İktidar ve mensuplarının seçime yönelik söylemlerine dikkat çekerek konuşmasına başlayan Akşener, ‘’Şu an için bizi yönetenler vallahi baştan sona, tepeden aşağı doğru sıyırmış durumda. Çünkü konuşulanlara baktığımız zaman inanın aklını yitirmiş bir ruh hâliyle yönetiliyoruz. Ben bu ucube sistemden kurtulalım propagandası yaparak gezerken bu arkadaşların konuşmalarının ortaya çıkardığı psikoloji, aynı zamanda bu arkadaşların emekli edilmesini de şart koşuyor, zorunda bırakıyor.” diye konuştu.

“Rezilliğin dibine girilmiş bir seçimle hayatımla ilk defa karşılaştım”

Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve diğer iktidar mensuplarının son dönemdeki konuşmalarını şu sözlerle eleştirdi:

“30 senedir siyaset yapıyorum. Pek çok rezillikler gördüm, bu ülke gördü. Amma ve lakin rezilliğin dibine girilmiş bir seçimle hayatımla ilk defa karşılaştım. Bu aziz millet devleti hem sokaktan hem köprüden toplayıp getirdiniz. Ama bu seçimde muhalefeti desteklediğiniz takdirde siz darbeci oluyorsunuz. Aynı zamanda işgalci oluyorsunuz, aynı zamanda FETÖ’yü kazandırıyorsunuz.”

“Arkadaş 21 yıldır bu ülkenin başbakanı, cumhurbaşkanı benmişim. Benim haberim yok”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘’Kuzey Irak’ta ve Suriye’de desteklenip semirtilen bölücü örgütün ülkemiz üzerindeki emellerini gölgelemek için orada yer alıyor.’’ sözlerine ilişkin konuşan Akşener, şunları kaydetti:

“Ben İYİ Parti olarak bu zillet ittifakının içinde ne yapıyormuşuz biliyor musunuz? Suriye’nin kuzeyinde kurulacak olan Kürdistan devletinin kurulmasına sebep oluyormuşuz. Ben başta olmak üzere çok komik. Ya arkadaş 21 yıldır bu ülkenin başbakanı, cumhurbaşkanı benmişim. Benim haberim yok.”

“Bu cümleleri kuran bir kişinin gerçekten psikiyatrist tedavisine ihtiyacı var demektir”

Akşener, Suriyeli sığınmacı politikası üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirerek “Ya Suriye’yle ben kavga etmişim bu durumda. Kimine göre 6, kimine göre 8, kimine göre 10 milyon sığınmacı Türkiye’ye gelmiş. İstanbul neredeyse Suriye’nin başkenti haline dönmüş. Ya bunları ben yapmışım. Kim biliyor musunuz bunu diyen? Recep Bey. Şimdi bu cümleleri kuran bir kişinin gerçekten psikiyatrist tedavisine ihtiyacı var demektir.” dedi.

‘’Sayın Erdoğan, patates soğan yiyemeyenler, seni sandıkta yiyecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Bir soğana, bir patatese beni, liderinizi kurban etmeyin” sözlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Akşener, “Patates soğan güle güle Erdoğan. Sayın Erdoğan üzgünüm söylemeliyim. Patates soğan yiyemeyenler seni yiyecekler. Nerede yiyecekler? Sandıkta yiyecekler. Nasıl yiyecekler? Helal oylarıyla yiyecekler. Sonuç ne olacak? 14 Mayıs akşamı sana güle güle diyeceğiz, emekli edeceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu’nu da Çankaya’ya alkışlar arasında götüreceğiz.” ifadelerini kullandı.
kaynak: HİBYA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.