height="132" />
Memleket Partisi Milletvekili adayı Ünsal, istifa etti

Memleket Partisi Milletvekili adayı Ünsal, istifa etti

ABONE OL
May 8, 2023 16:42
Memleket Partisi Milletvekili adayı Ünsal, istifa etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi Milletvekili adayı Çağrı Ünsal, adaylık ve parti üyeliğinden istifa ettiğini belirterek, 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı’nı destekleyeceğini açıkladı.

Ünsal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kanlarıyla kazanılan Cumhuriyetin 100. Yılında, Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerine giriyoruz. Daha dün Erzurum mitinginde yaşananlar, nasıl bir örgütlü kötülükle karşı karşıya olduğumuzun göstergesidir. Hal böyleyken, gelinen noktada 20 yıllık AK Parti karanlığına karşı siyasi mücadele gösteren tüm muhalif kesimin iç tartışmaları bir kenara koyarak bu mücadeleyi birlikte sürdürmesi kaçınılmaz bir zorunluluk arz etmektedir. Bu nedenlerle, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’nı destekleyeceğimi bildiriyor; kuruluşundan bu yana bir neferi olduğum Memleket Partisi’nin politikası İle fikir ayrılığına düşmüş olduğumdan, Ankara Milletvekili adaylığından, Genel Disiplin Kurulu üyeliğinden ve parti üyeliğinden derin bir üzüntüyle istifa ediyorum. Parti içerisinde tanımış olduğum tüm yönetici büyüklerimden, arkadaşlarımdan, tüm memleket sevdalılarından affımı istiyorum. Saygılarımla.”

Kaynak : HİBYA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.