height="132" />
Harput Kültür Sanat ve Eğitim Derneği’nden Anlamlı Etkinlik 

Harput Kültür Sanat ve Eğitim Derneği’nden Anlamlı Etkinlik 

ABONE OL
May 6, 2023 19:17
Harput Kültür Sanat ve Eğitim Derneği’nden Anlamlı Etkinlik 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Harput Kültür Sanat Ve Eğitim Derneği tarafından depremzede vatandaşlar için moral gecesi düzenlendi.

Harput Kültür Sanat ve Eğitim Derneği tarafından” Bir Gönül Bin Dua Birlikteyiz Biz “ projesi kapsamında depremzede vatandaşlar için moral gecesi düzenlendi.

Katılımın yoğun olduğu gecede Türk Halk Müziği Konseri, kürsü başı ve halkoyunları gösterisi sahne aldı.

Harput Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Başkanı Hakan Ergün,  projenin amacından bahsetti. Ergün, “Harput’un kültürüne, edebine duyduğumuz bu anlatımımız yaşanır sevginin her daim canlı kalarak kültürümüzün gelecek kuşaklara aktarılması için 2019 yılında kurulan Harput Kültür Sanat ve Eğitim Derneği olarak bir kez daha karşınızdayız. Derneğimizce yürütülmekte olan ‘Bir Gönül, Bin Dua’ birlikteliğimize yürütülmekte olan projemizin kapsamında düzenlenen programımıza hoş geldiniz” dedi.

EROL: “ELAZIĞ’I TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI YAPACAĞIZ”

CHP Elazığ Milletvekili ve 28. dönem milletvekili adayı Gürsel Erol, Elâzığ’ın kültüründen bahsederek Elâzığ’ı en iyi şekilde temsil edeceğinin altını çizdi. Erol, “Benim çocukluğum Elazığ’da her sokakta ayrı anısı vardı belli bir yaş grubu var Elazığ’da eskiden kadınlar için sinema günleri olurdu. Çay bahçelerimiz vardı, çay bahçelerinde kadınlar için özel konserler olurdu ve Elazığ doğunun Paris’iydi. Yani yaşam tarzıyla, kültürüyle, komşuluk ilişkileriyle, sokak kültürüyle inanılmaz bir kültürümüz var ve bu kültürü yeniden yaşatacağız bu kültürü daha etkin hale getireceğiz. Önümüzdeki dönem burada bir dernek etkinliği olduğu için çok siyasi mesajlar vermem istemem ama önümüzdeki dönemde Allah nasip ederse, hakkımızda hayırlı görülürse yeni görevlerimizde Elazığ hak ettiği yere getireceğiz ve yeniden Elazığ’ı bölgenin Paris’i haline getirerek Türkiye’nin parlayan yıldızı yapacağız bu konuda da ben size söz veriyorum. Sizi her yerde ve her şartta devletin içerisinde mevkiimiz, makamımız ne olursa olsun buralardan geldiğimizi unutmayarak oralarda sizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.