DOLAR 32,3436 0.24%
EURO 35,1046 -0.16%
ALTIN 2.307,391,33
BITCOIN 22910033,30%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

GSİM’den “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” Etkinliği 

GSİM’den “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” Etkinliği 

ABONE OL
May 6, 2023 19:16
GSİM’den “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” Etkinliği 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan “sosyal medyadan sosyal meydana” etkinliği, Elazığ Cumhuriyet Meydanında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi Çalışanları, Gönüllüleri ve Eğitmenlerin katılımıyla büyük ilgi gördü.

Gençlerin sosyal medya bağımlılığının azaltılarak; sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerle hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen etkinliklerde; matrak, yüz boyama, halk oyunları, survivor parkuru, resim, gitar, bağlama, keman, deneyap atölyesi gibi etkinliklerle gençlerin sosyal medya bağlamlılıklarından kurtulup rekabet ortamında kaynaşmak ve yarışarak keyifli vakit geçirdiler. Çocuklar, gençler ve ailelerin katıldığı Sosyal Medyadan Sosyal Meydana projesiyle Bağlama ve Gitar Eğitmenlerinin dinletisiyle program sona erdi.

Düzenlenen etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; “Çok değerli Elazığlı hemşerilerimiz, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Elazığ Gençlik Merkezi ve  Kovancılar Gençlik Merkezimizin desteğiyle, bugün cumhuriyet meydanında sosyal medyadan sosyal medyana projesi kapsamında bir dizi etkinlikle bir aradayız. Çocuklarımız, gençlerimiz ve çok değerli velilerimiz için de inşallah bir farkındalık oluşur ve gelişimleri açısından ilgi uyandırır. Hem bunları geliştirelim hem de mesleki ve sosyal hayatlarında da bu çocuklarımıza bir kazanım oluyor, en kıymetlimiz olan bu çocuklarımızı gözlerinden öpüyor, ilgilerinizden dolayı da velilerimize teşekkür ediyorum. Bu program da emeği olan çalışma arkadaşlarımıza ve gönüllülerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.