DOLAR 32,4007 0.15%
EURO 35,3652 0.14%
ALTIN 2.323,350,20
BITCOIN 22903802,74%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yanılmaz, muhalefetin, 21 yıllık AK Parti iktidarında hayata geçirilen projeleri, hizmetleri görmekten imtina ettiğini söyledi
  • Elazığ Sürmanşet Haber
  • Elazığ
  • Yanılmaz, muhalefetin, 21 yıllık AK Parti iktidarında hayata geçirilen projeleri, hizmetleri görmekten imtina ettiğini söyledi

Yanılmaz, muhalefetin, 21 yıllık AK Parti iktidarında hayata geçirilen projeleri, hizmetleri görmekten imtina ettiğini söyledi

ABONE OL
Nis 28, 2023 19:45
Yanılmaz, muhalefetin, 21 yıllık AK Parti iktidarında hayata geçirilen projeleri, hizmetleri görmekten imtina ettiğini söyledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, muhalefetin, 21 yıllık AK Parti iktidarında hayata geçirilen projeleri, hizmetleri görmekten imtina ettiğini belirterek; “Bu devasa hizmetleri görmemek için hem kör hem de nankör olmak lazım. Maalesef muhalefet hem kör hem de nankör.” dedi.
Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, kurum ziyaretleri kapsamında Elazığ Müftülüğü’nü ziyaret ederek Müftü İrfan Üstündağ ve kurum çalışanlarıyla bir araya geldi.
Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ve belediye çalışanlarını ziyaret eden Yanılmaz, özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.
Yerel Yönetimlerde görev yapıyor olması sebebiyle Türkiye genelinde birçok belediye çalışmasını yakından takip ettiğini kaydeden Yanılmaz; “Hamd olsun AK Belediyecilik ülkemizin her noktasında başarılı çalışmalara imza atıyor. Elazığ’da da Akçakiraz Belediyemiz, Başkanımız Sabahattin Kaya ile çok güzel hizmetleri vatandaşlarımıza buluşturuyor. Ben kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında kendisine ve personeline başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile birlikte Akçakiraz Küçük Sanayi ve Akçakiraz Kamyoncular Sitesi’ni de ziyaret eden Yanılmaz, Tren Garı’na gitti ardından taziye ziyaretlerinde bulundu. EŞTİ Otobüs Terminali’ni de gezen Yanılmaz akşam saatlerinde Ulukent Mahallesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlara hitap etti.
Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Yanılmaz burada yaptığı konuşmada; “CHP’li bir İstanbul milletvekili bir gün baktım basın toplantısında diyor ki AK Parti iktidarında İstanbul’a hiç bir şey yapılmadı. Benim de aynı gün Diyarbakır’da böyle bir programım vardı dedim ki; o Gürsel Tekin İstanbul’dan Ankara’ya gelirken üçüncü havalimanını kullanıyor. Karşıdan karşıya geçerken Avrasya tünelini kullanıyor, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü kullanıyor. İstanbul’daki vatandaşımız gerektiğinde Marmaray’ı kullanıyor. Bu hizmetleri saymakla bitiremeyiz. AK Parti’nin İstanbul’da yapmış olduğu hizmetleri görmemek için AK Parti’nin Elazığ’da yapmış olduğu hizmetleri görmemek için ya kör olmak lazım ya nankör olmak lazım. Bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin zihniyeti hem kör hem de nankör. Biz bu zihniyeti Elazığ’dan kovup atacak mıyız Allah’ın izniyle. Bir inançlı insan, Ulukentli kardeşim alnı secdeye giden insan davasını kendisine dert eden bir insan götürüp mührü altı okun altına vurmaz götürür mührü neye vurur gider AK Parti’nin altına vurur.” ifadelerini kullandı.
Ulukent Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışından sonra Sanayi Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Yanılmaz; burada 14 Mayıs seçimlerinde AK davanın ülkenin geleceği için önemini anlattı, destek istedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.