height="132" />
Sakarya’dan Kahramanmaraş’a ‘Kardeşlik Çarşısı’ için 40 konteyner yola çıktı

Sakarya’dan Kahramanmaraş’a ‘Kardeşlik Çarşısı’ için 40 konteyner yola çıktı

ABONE OL
Nis 27, 2023 19:54
Sakarya’dan Kahramanmaraş’a ‘Kardeşlik Çarşısı’ için 40 konteyner yola çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş’ta hayata geçirilecek ‘Kardeşlik Çarşısı’ için hazırlanan 40 konteyneri bölgeye uğurlandı.

Arifiye Tren Garı’nda düzenlenen törende Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yanı sıra AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, ilçe başkanları, muhtarlar, Büyükşehir bürokratları ve vatandaşlar yer aldı.

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta kuracakları ‘Kardeşlik Çarşısı’ için hazırlanan 40 konteyneri uğurlamak için bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Depremzedelerimizin hayatlarının bir an önce normale dönmesi için, yaralarına merhem olmak için gündüz gece çalışmaya devam edeceğiz. Gönderdiğimiz yardımlarla, konteynerlerle, kardeşlik kentleriyle dışarıda kimseyi bırakmayacağız inşallah” dedi.

Yüce, Maraş’ta önemli altyapı çalışmaları da gerçekleştirdiklerini belirterek, “120 adet şebeke hattı-abone hattı tamirini gerçekleştirdik. 20 konteynerin içme suyu bağlantısını yaptık. Pazarcık ilçesinde 75 mahallede 356 adet şebeke hattı- abone hattı tamiri ve enkaz abone hattı körleme çalışması, 24 konteyner içme suyu bağlantısı ve 560 metre şebeke borusu yenileme imalatını tamamladık. 5 bin kişiye hizmet eden çamaşırhane hizmetimizde devreye aldık” diye konuştu.

Kaynak: H.H.A

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.