height="132" />
Sanayi Esnafından Sönmez’e Yoğun İlgi “Siz Arkanıza Yaslanın Biz Artık Yeter Diyoruz”

Sanayi Esnafından Sönmez’e Yoğun İlgi “Siz Arkanıza Yaslanın Biz Artık Yeter Diyoruz”

ABONE OL
Nis 25, 2023 18:27
Sanayi Esnafından Sönmez’e Yoğun İlgi “Siz Arkanıza Yaslanın Biz Artık Yeter Diyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İyi Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez Sanayi Mahallesinde esnaf ile bir araya geldi.    Sanayi esnafının yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Adayı Sönmez, sorunları dinleyerek çözümüne ilişkin notlar aldı.  Mevcut yönetimden bıktığını bildiren Sanayi Esnafları  daha önce verilen sözlerin hiçbirinin tutulmadığını, artık yeni vekiller görmek istediğini vurguladılar.

Çözüm mercii olarak İyi Parti’yi gören Sanayi Esnafları, Elazığ’a acil olarak bir sanayi sitesi kurulması gerektiğini dile getirdiler.

Elazığlı esnafların ciddi sıkıntılar yaşadığını dile getiren Sanayi Esnafı;

“Artık Yeter diyoruz. İnşallah Elazığ artık takım tutar gibi parti tutmaz. Bizler esnaf olarak ciddi anlamda bu sıkıntıları yaşıyoruz. İnşallah Elazığ artık kendi menfaatleri için ehil insanları artık başa getirir. Elazığ kadim şehir tarihinde ki o eski medeniyet birikimini kullanır da Elazığ’ın bu makus tarihini kırar inşallah. ” dedi.

Daha önce Ak Parti seçmeni olduğunu ancak bu seçimde oy vermeyeceğini dile getiren Elazığlı Esnaf;

“Ben daha önceden Ak Parti seçmeniydim ama mezarlıkta yapılan terbiyesizlikten dolayı artık oyumu Kılıçdaroğlu’na vereceğim. ” dedi.

Elazığ’ın en büyük sorunlarından birinin Sanayi Sitesi olduğunu vurgulayan Sanayi Esnafı artık kapasitenin yetersiz kaldığını bildirerek;

“Elazığ’ın acil ve en önemli ihtiyacı olan şey Sanayi Sitesi. Yani biz kiracıyız tabi ki de ayrı bir mevzu ama kapasite yetmiyor artık. Elazığ’ın çok acil ve hızlı bir projeyle bir sanayiye ihtiyacı var.” dedi.

BİR OY DÜNYAYI DEĞİŞTİRİR

Sanayi Esnafıyla ve Sanayi’de çalışan gençlerle bir araya gelen Sönmez, sokak sokak gezdiklerini ve vatandaşın büyük bir kısmından büyük teveccüh gördüklerini dile getirdi.

Sanayi’de çalışan gençlere oy kullanmaları gerektiğini dile getiren Sönmez, “Sizler genç adamlarsınız bizi en iyi sizler anlarsınız çünkü bu dönemde en çok sıkıntı çeken kesim gençlerimiz. Sizler gençlerimiz olarak oylarınızı kullanın. Bir oy dünyayı değiştirir. ” ifadelerinde bulundu.

Sönmez açıklamalarının devamında;

“Biz günlerdir geziyoruz sokakları artık vatandaşın büyük bir kısmından bize destek vereceklerini söyleyenler ayrı birde biz adayları değerlendirdik en temiz kadro sizde diyen çok sayıda insan var.

Sizler genç adamlarsınız bizi en iyi sizler anlarsınız çünkü bu dönemde en çok sıkıntı çeken kesim gençlerimiz. Sizler gençlerimiz olarak oylarınızı kullanın. Bir oy dünyayı değiştirir. Ecdadımızın anlattığı bir hikaye var siz gençlerimize anlatmak isterim. Cengiz Han diyor ki; “Bir çivi bir atın nalını düşürür, bir nal bir bacağını kırar, bir bacak bir atı işleyemez hale götürür. Bir at düşerse üstünde ki komutan düşer, komutan düşerse ülke ordu düşer.” diyor. Bazen bir çivinin sökülmesi bütün sistemiz bozar, bazen de bir çivini çakılması bütün düzeni düzeltir.

Bakın ben ülkü ocakları başkanlığı yaptım, gençlik liderliği yaptım geçmişte. Bir Türk Genci hiç tarafsız olmamalı. Türkiye değişmeli mi? Değişmemeli mi? Kafamızda ona bir karar vereceğiz. Türkiye iyiye mi? Kötüye mi gidiyor? Ona karar vereceğiz. Ondan sonra oyumuzu kullanacağız ister bize ister başkasına.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.