height="132" />

YANILMAZ: “ERDOĞAN’SIZ TÜRKİYE İSTEYENLERİN HAYALLERİ BOŞA ÇIKACAK”

ABONE OL
Nis 21, 2023 03:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Amerika, Avrupa ve İsrail gibi dış güçlerin, Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye hayaliyle muhalefete her türlü desteği verdiklerini ancak 14 Mayıs’ta bu amaçlarının sandıkta boşa çıkacağını söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz bu kapsamda İl Başkanı ve Milletvekili Adayları ile birlikte Şoförler Odası, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Ziraat Odası, Hak İş Sendikası, Yol İş Sendikası, Memur Sen ve bağlı sendikalar, Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Başkanlar ve yönetimleriyle bir araya gelen Yanılmaz, misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür etti.

YANILMAZ YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

Akçakiraz Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına da katılan Yanılmaz, burada belde sakinleriyle bir süre sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Muhteşem bir coşkuyla karşılanan Yanılmaz, vatandaşların yoğun sevgisinin kendisini mutlu ettiğini belirterek, gösterilen yoğun ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

İftar programında bir konuşma yapan Yanılmaz, ev sahipliğinden ötürü Belediye Başkanı Sabahattin Kaya’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Belde halkına hitaben yaptığı konuşmada 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapan Yanılmaz, sandıktan zaferle çıkacaklarına inandıklarının altını çizdi.

Amerika, Avrupa ve İsrail başta olmak üzere birçok dış gücün Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye oluşturmak istediklerini anımsatan Yanılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü; “14 Mayıs’taki seçimler bir taraftan Amerika’yı bir taraftan Avrupa’yı bir taraftan İsrail’i ilgilendiriyor. Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye oluşturmak istiyorlar. Bunun için de muhalefete ellerinden gelen desteği sonuna kadar veriyorlar. Diğer tarafta da dünyanın mazlumları, yetimleri, yoksulları var. O mazlumlar da dünyanın bir ucunda gözlerinden yaş akıtarak Recep Tayyip Erdoğan’a dua ediyorlar. Onların elleri Türkiye’ye yetişmiyor ancak onların dualarını gerçekleştirecek olan eller Türkiye’de, Elazığ’da, Akçakiraz’da bizlerde var. Biz 14 Mayıs’a giden bu yolda elbette ev ev, kapı kapı dolaşacağız. Gitmediğimiz yer kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah’ın izniyle 14 Mayıs akşamı vatan hainlerini sandığa gömüp, bu milleti seven, bu milletle birlikte olan, milletim varsa ben de varım diyen Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı yapacağız inşallah.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.